Annonce
Kultur

Queen-coverband kommer til Fredericia næste år: Giver koncert i Thansen Arena

Forsanger Bjarne Baisner og resten af Queen Machine giver også i 2020 koncert i Fredericia. Foto: Joan Barløse
Queen Machine, der i februar spillede til en udsolgt koncert på Fredericia Teater, skal næste år optræde i Thansen Arena.

Fredericia: 28. november næste år kommer Thansen Arena i Fredericia Idrætscenter lydmæssigt til at være fyldt med historiske rockhits fra Queen.

Her giver Queen Machine igen koncert i Fredericia.

- Der var mange, der ikke nåede at få billet til den udsolgte koncert med Queen Machine på Fredericia Teater i februar i år. Det vil vi gerne råde bod på og giver nu endnu flere mulighed for at opleve Queen Machines fantastiske show, siger Ulrich Nicolaisen, der er direktør i EventC, i en pressemeddelelse.

Koncerten arrangeres af netop EventC samt Rock Under Broen. De to aktører står i 2020 også bag koncerter med Dizzy Mizz Lizzy, Malurt og Level 42.

Queen Machine har de sidste 11 år spillet koncerter i både Danmark og udlandet, hvor de turnerer rundt med klassiske Queen-sange som "We Will Rock You", "Bohemian Rhapsody" og "I Want To Break Free". I front for Queen Machine er sangeren Bjarke Baisner.

Billetter til koncerten kan købes via hjemmesiden billet.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Med fingrene i fælleskassen: Hvor meget bliver mon ikke opdaget?

Det er en fortærsket vittighed i mediebranchen, at der er for få naturkatastrofer og for lidt korruption i Danmark til, at man kan bedrive ordentlig journalistik. Måske står talemåden for fald. Det skyldes hverken den tørre sommer sidste år eller det våde efterår i år, men mere at tilliden til vores offentlige instanser er under pres. Det er ikke bare korruption, vi ser, men også offentligt ansatte lederes tilbøjelighed til at skaffe penge eller fordele til sig selv i kraft af deres job. Og det er mindst lige så slemt. Vi kunne her i avisen i denne uge fortælle, at en politiassistent og en politikommissær fra Esbjerg er tiltalt for at have instrueret en betjent i ikke at undersøge lovligheden af en knallert involveret i et færdselsuheld. Knallertens fører var søn af en politikommissær. Politifolkene er nu tiltalt for misbrug af offentlig stilling. Det var også i denne uge, der bød på en skrækhistorie om, at to tidligere ansatte ved Forsvarets Ejendomsstyrelse er tiltalt for at have modtaget bestikkelse på henholdsvis 1,7 million og 35.250 kroner. Dømmes de tiltalte, slutter de sig til den alt for lange række af sager, som svækker vores tillid til, at myndigheder og deres ansatte til enhver tid vil handle i fællesskabets interesse. Vi har Britta Nielsen-sagen. Vi har den ansatte i Skat, der blev idømt fire et halvt års fængsel for at hjælpe en ven med at få udbetalt uberettiget refusion af udbytteskat. Vi havde for nogle år siden sagen om it-firmaet Ateas bestikkelse af ansatte i Region Sjælland. Så er det jo, at man ikke kan lade være med at spekulere på, hvor mange lignende forbrydelser der ikke bliver retsforfulgt. Sikkert en hel del, vil mange nok gætte på. Når vi tænker sådan, er vi et skridt nærmere ved at miste tilliden til vores myndigheder og vores vilje til at betale skat til at opretholde dem. Det er dybt alvorligt. Politikerne har et arbejde at gøre, og det haster mere, end de måske selv er klar over.

Annonce