Annonce
forside

Queen Machine, D-A-D og Scarlet Pleasure kommer til Mølleparken

Rockbandet D-A-D har flere gange spillet i Mølleparken. Nu vender de tilbage til næste sommer. Arkivfoto: Timo Battefeld
Kultur i Syd byder til sommer på 16 koncerter på otte koncertaftner, når der er Rock i Mølleparken. 30.000 hørte musik i Mølleparken denne sæson.

Sønderborg: Det begynder og slutter med rock, når der næste sommer igen er Rock i Mølleparken. Der kommer 16 koncerter fordelt på otte koncertaftener i juni og august 2020. Det bliver et genhør med flere bands, som tidligere har været i Mølleparken, mens nye stjerner også får plads på scenen i løbet af koncertsæsonen.

- Jeg synes, vi igen formår at tiltrække nogle nye navne samtidig med de gode gamle bands, som kommer igen. Dem er publikum bare glade for. Der er en god blanding, og det giver et fantastisk program, siger Jes Johansen, der er eventchef ved Kultur i Syd.

Rock i Mølleparken begynder den 5. og 6. juni, hvor Malturt og Lis Sørensen spiller fredag, mens Magtens Korridorer og Hjalmer spiller lørdag. Rockbandet Malurt med Michael Falch i spidsen genopstår i 2020. Bandets forårsturné er udsolgt, og bandet har derfor også sat en række koncerter til salg i efteråret. Det er derfor en unik chance for at opleve Malurt på deres sidste turné.

Programmet i Sønderborg er en blanding mellem kendte publikumsmagneter, nye navne på vej op og enkelte smalle navne. Bunden er lagt af rock, men programmet er krydret med pop og andre stilarter. Den anden weekend i juni byder på en ungdomsaften med Phlake og Jada lørdag den 20. juni, mens navnene den 19. juni endnu ikke er offentliggjort.

- De to navne er på ingen måde mindre end det, der allerede er offentliggjort. Hvis alt går vel, kan vi offentliggøre dem inden på fredag, siger Jes Johansen.

Annonce

Rock i Mølleparken 2020

5. juni: Malurt + Lis Sørensen. 6. juni: Magtens Korridorer + Hjalmer. 19. juni: Ikke offentliggjort. 20. juni: Phlake + Jada. 14. august: Poul Krebs + Rasmus Bjerg (John Mogensen). 15. august: Scarlet Pleasure + Nicklas Sahl. 28. august: Queen Machine + Halberg & Friends. 29. august: D-A-D + The Sandmen.

5000 partoutkort

Efter sommerferien er det Poul Krebs og Rasmus Bjerg som John Mogensen, der optræder fredag den 14. august. Den 15. august er der endnu en ungdomsaften med Nicklas Sahl og Scarlet Pleasure. Den sidste weekend i august er det nogle af rockens legender, der vender tilbage til Mølleparken. Fredag den 28. august er det Queen Machine, som har begejstret publikum i Mølleparken mange gange efterhånden. Samme aften er det Halberg & Friends, der går på scenen.

Lørdag den 29. august vender D-A-D tilbage som erfarent Mølleparken-navn. Sidste gang, de var i Mølleparken, brændte bandet et trommesæt af på scenen. Det kan ikke loves, de gør det igen. Men mon de ikke tager et stort sceneshow med, som de plejer. Samme aften kommer The Sandmen.

Billetterne sættes til salg som partoutkort, mens enkeltbilletterne sættes til salg i december. Denne sommer var der 30.000 publikummer i Mølleparken i løbet af sæsonen, der bød på tre weekender med seks koncertaftner.

- Sidste år havde vi tre weekender på grund af Bon Jovi-koncerten. Det var en god sæson i Mølleparken. Nu er vi tilbage med fire weekender, siger Jes Johansen.

Salget af de 5000 partoutkort begynder fredag den 15. november kl. 10 via billetsalg.dk. Partoutkortet giver adgang til samtlige Rock i Mølleparken-koncerter. Prisen begynder i den lave ende, hvorefter den stiger gradvist.

Magtens Korridorer er gamle kendinge i Mølleparken, hvor de hver gang sætter gang i festen. Arkivfoto: Poul Skøtt
Queen Machine trækker altid mange til friluftscenen i Mølleparken. Arkivfoto: Maria Tuxen Hedegaard
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

3F Kolding er uforstående over for at Danfoss flytter fabrik til Polen

Haderslev

Klosterkirkegården mister toppen

Leder For abonnenter

JV mener: Uvenlig behandling af tyskere skal stoppe

Det er en gevinst for den danske del af grænselandet, når tyskere og andre EU-borgere beslutter sig for at købe et hus i Sønderjylland. Sidste år solgte EDC i Rødekro og Nybolig i Padborg i alt 55 huse til udenlandske EU-borgere, hvoraf langt de fleste var tyskere. Det er med til at skabe udvikling i en landsdel, der ellers i mange områder kæmper med faldende befolkningstal. Derfor er det meget bekymrende, at både advokater og ejendomsmæglere i Sønderjylland oplever, at servicen over for de udenlandske huskøbere er blevet forringet i en grad, så det kan risikere at få mulige tilflyttere til at opgive deres forehavende. Den oplevede forringelse er sket i forbindelse med, at den statslige Styrelse for International Rekruttering og Integration siden 1. april har overtaget opgaven med at udstede EU-opholdsbevis til de udlændinge, som vil flytte til Danmark, fordi de er ved at købe et hus i Danmark. Forinden var det Statsforvaltningen, der stod for opgaven. Dengang var oplevelsen hos advokater og mæglere, at udlændingene fra andre EU-lande, inden de flyttede hertil, kunne få det opholdsbevis, der er betingelsen for at kunne gennemføre huskøbet. Men det er ulovligt at gøre det på den måde, mener den statslige styrelse. Den kræver, at udlændingene har bopæl her i landet først, og dermed skal de leje en bolig, før de kan købe én. Udlændinge- og integrationsminister Mattias Tesfaye (S) bør i en fart finde ud af, om det virkelig kan passe, at det pludselig skal være så besværligt for en EU-borger at købe et dansk hus. Selv om hans styrelse benægter, at der er lavet om på praksis, er der en række kilder, som har fortalt JydskeVestkysten, at behandlingen af sagerne foregik meget smidigere, da det var Statsforvaltningens opgave. Det må kunne lade sig gøre at genskabe den situation, så Danmark igen kan blive opfattet som et venligt værtsland for EU-medborgere, som kan forsørge sig selv og som har lyst til at købe et hus i vores land.

Annonce