Annonce
Indland

QUIZ: Hvor meget ved du om James Bond-filmene?

I James Bond-filmen "No Time to Die" er det sidste gang, vi ser Daniel Craig i hovedrollen som agent 007. Filmen har verdenspremiere 28. september. (Arkivfoto). Foto: Leon Neal/Ritzau Scanpix
Hvor mange gange har Daniel Craig spillet 007, og hvor har den nye film verdenspremiere? Test din viden her.

Tirsdag har den 25. film om James Bond, "No Time to Die", verdenspremiere.

Dermed sætter skuespilleren Daniel Craig et endegyldigt punktum for karrieren som den ikoniske agent 007.

Filmen skulle egentlig have haft premiere i april 2020, men den har været forfulgt af udskydelser som følge af coronapandemien og sort uheld under optagelserne.

Annonce

Her kan du teste din viden om den berømte filmserie:

1. I hvilken storby har "No Time to Die" verdenspremiere 28. september?

a) New York.

b) Paris.

c) London.

2. Til hvilken Bond-film synger musikikonet Madonna titelmelodien? Hun har også en rolle i filmen.

a) "Spectre".

b) "Die Another Day".

c) "License to Kill".

3. Hvilken dansker spillede rollen som professoren Inga Bergstrom i "Tomorrow Never Dies" fra 1997?

a) Trine Dyrholm.

b) Iben Hjejle.

c) Cecilie Thomsen.

4. I hvor mange film har Daniel Craig spillet James Bond?

a) 5.

b) 3.

c) 6.

5. Hvad var den originale titel på filmen "License to Kill" fra 1989?

a) "007 Licence to Kill".

b) "Licence Revoked".

c) "Licence for Murder".

6. Den amerikanske skuespillerinde Halle Berry spillede Bond-babe i hvilken film? I denne er den ikoniske bikini-scene med Berrys karakter også at finde.

a) "Die Another Day".

b) "The World Is Not Enough".

c) "Tomorrow Never Dies".

7. Hvilken britisk efterretningstjeneste arbejder agent 007 for?

a) MI4.

b) MI5.

c) MI6.

8. Hvilket navn giver James Bond sin martini i "Casino Royale" fra 2006?

a) Vesper.

b) Velvet.

c) Royale.

9. Skuespilleren Timothy Dalton har spillet James Bond to gange. Den ene gang i "Licence to Kill". Hvad hedder den anden Bond-film, hvori han indtog den ikoniske rolle?

a) "Octopussy".

b) "The Living Daylights".

c) "GoldenEye".

10. Hvilken musiker synger titelmelodien til "No Time to Die"?

a) Ariana Grande.

b) Christina Aguilera.

c) Billie Eilish.

Svar: 1:c, 2:b, 3:c, 4:a, 5:b, 6:a, 7:c, 8:a, 9:b, 10:c.

Kilder: www.007.com, IMDB, www.jamesbondlifestyle.com

/ritzau/

Annonce
Danmark

Lørdagens coronatal: Antal indlagte når højeste niveau i en måned

Sydjylland

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Annonce
Annonce
Annonce
Sydjylland For abonnenter

54-årige Per fik aldrig nok af fest og selskab: Han døde alene - lige så hurtigt, som hvis man slukker for en stikkontakt

Erhverv For abonnenter

Lokal virksomhed med knald på købt af stor svensk koncern:  - Ingen skal frygte for deres job

Varde

Hun bor i sommerhus, han bor på plejehjem: Da Jørn og Bente skulle nyde deres otium, kunne han pludselig ikke få vejret

Billund For abonnenter

Nyt boligkvarter får cirka en kilometer til fremtidig motorvej: Støjberegninger viser, at støjen går til kanten af det tilladte

Haderslev

Indsamling til Hjertegaven: Nu kan du danse i den gode sags tjeneste

Esbjerg For abonnenter

Millionfabrik med flere eksplosionsbrande i bagagen har kurs mod Esbjerg

Danmark For abonnenter

Engfugle er udfordrede og rovfugle i bedring

Sydjylland

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Sønderjyske Herrehåndbold

JV erfarer: Thomas Mogensen stopper karrieren og fortsætter i SønderjyskE i ny rolle

Kultur For abonnenter

- Min fars sygdom har lært mig at være til stede med det besværlige i stedet for at flygte

Kultur

Kulturprisen er tilbage med kendt revyskuespiller i dommerkomitéen: Du kan være med til at finde årets vinder

Tønder For abonnenter

Tønders store industrivirksomheder hårdt ramt af corona-krisen: Dumper ned ad Top1000-liste

Kultur

"Onkel"-instruktør Frelle Petersen vil røre os igen i ny film om sorg - modtageren af JydskeVestkystens kulturpris klar til at udpege ny vinder i 2022

Annonce