Annonce
Debat

Rådkvinden magter ikke sin opgave

Annonce

Efter at have set dokumentaren om Else fik man vel bekræftet sine bange anelser. En kvæg bonde skal sørge for dyrevelfærd i form af rigeligt strøelse roterende børster for koens velfærd en svinebonde skal sørge for legetøj til grisende. Alt sammen en god ting for dyre velfærd. Når du er et menneske der har tjent samfundet bidraget til velfærd så skal du skide i egen rede!!!.

Kære politikere nu står i kø for at give medarbejderne skylden det kan også være på sin plads for dem der har deltaget i dette skal ikke tilbydes en irettesættelse nej de skal væk. Nu ved vi jo at nu står alle politikeren i kø med flere penge hvad hjælper det?. Jeg vil istedet foreslå at man de næste 6 mdr. aflyser alle møder for ledere i ældreomsorgen så de kan udføre synlig ledelse samt at pårørendes henvendelser ikke føles som en belastning fordi man skal diskutere en DJØF'ers nye regneark.

Rådkvinden fra Århus er det bedste eksempel på levebrøds politiker som ikke magter opgaven. Hvor mange er fjernet i hendes forvaltning.? Sikkert ingen for hun er så svag at hun ikke kan undvære nogen af dem som kan hjælpe hende med at vidersende ansvaret.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Regionalt

Smitten daler i de fleste kommuner: Kolding tager et spring i den forkerte retning

EfB

Kommentar: Nyttige øretæver til EfB

Annonce