Annonce
Vejen

Rødding-dreng stiller op til Folketinget

Carl Andersen, til højre, stillet op til Folketinget. Han "overtager" den plads, som byrådsmedlem i Vejen, Martin Boye, havde på listen ved det seneste valg. Privatfoto
Annonce

Vejen Kommune: 25-årige Carl Andersen, der er vokset op i Rødding, og som sad i byrådet i Vejen for Liberal Alliance fra 2014 til 2016, vil være at finde på stemmesedlen i Sydjyllands Storkreds, når der på et tidspunkt inden den 4. juni 2023 er valg til Folketinget.

Og Carl Andersen ser frem til at repræsentere sin hjemegn.

- Jeg er ydmyg over den tillid, der her er vist mig. Syd- og Sønderjylland er gennemsyret af sunde borgerlige værdier som arbejdsomhed, ansvarlighed og frisind. Alt sammen ting jeg vægter højt og som Liberal Alliances politik med lavere skatter, mere personlig frihed og borgeren i centrum, understøtter rigtig godt.

Liberal Alliances byrådsmedlem i Vejen, Martin Boye, der ved seneste folketingsvalg var nummer to på Liberal Alliances liste, glæder sig over, at Carl Andersen erstatter ham som Folketingskandidat.

- Det er dejligt at det lykkedes mig at få Carl til at overtage min plads på stemmesedlen. Nu kan jeg i stedet - med god samvittighed – fokusere på det vigtige kommunal- og regionsvalg i november næste år, hvor der skal findes en afløser til den siddende borgmester, siger Martin Boye.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv For abonnenter

Familievirksomhed lever af at lave lyd og lys til store arrangementer: Sådan lykkedes det at lave overskud trods corona-nedlukning

Vejen

Ulven vækker debat

Sport

Danmark slider sig i VM-semfinalen i vild gyser

Annonce