Annonce
Tønder

Rødt kort og store udsving blev dødsstødet: TM Tønder taber vigtig kamp

Benjamin Holm scorede seks mål for TM Tønder i udekampen mod Hei Skæring, der endte med et nederlag på 31-25 til gæsterne. Arkivfoto: Jacob Schultz.
Det kunne have pyntet i tabellen med en sejr mod Hei Skæring, men sådan blev det ikke. For med store udsving i niveauet og et rødt kort endte kampen med et nederlag til TM Tønder på 31-25.
Annonce

Udebane: To point og en enkel plads i tabellen skilte de to hold, inden kampen mellem Hei Skæring og TM Tønder blev fløjtet i gang. Med en sejr og den rette målscore kunne gæsterne have lagt distance mellem sig selv og nedrykningsstregen, men sådan blev det ikke. I stedet måtte TM Tønder gå fra banen med et nederlag på 31-25.

- Det er meget skuffende. Det var helt klart en kamp, hvor vi havde sat næsen op efter point, og vi havde bestemt mulighederne, men downperioderne kostede os simpelthen for dyrt, sagde cheftræner Michael Wollesen.

Holdet kom ellers bedst fra start og bragte sig foran 5-1. Det var især angrebsspillet, der fungerede godt med højt tempo og kontraspil. Selvom Hei Skæring kom mere ind i kampen holdt føringen på et par mål frem til de sidste fem minutter af første halvleg. Her inkasserede Anders Sell en tominutters udvisning. Det kostede to reduceringer, og da Tønder igen blev fuldtallige, var det som om, der kom lidt grus i maskineriet, og afslutningerne landede ikke længere i målet. Derfor måtte gæsterne også gå til pause bagud med et enkelt mål.

Annonce

Rødt kort til Vejby

I anden halvleg gik der over seks minutter før TM Tønder igen kom på måltavlen, da Mikkel Ebeling scorede til 18-14 på et straffekast. Herefter fulgte en fin periode, hvor TM Tønder halede ind på modstanderne, men efter 40 minutters spilletid skete det fatale. Troels Vejby Jørgensen fik rødt kort og måtte opleve resten af kampen fra bænken.

- Indstillingen til tingene er rigtig god, og når vi holder os til konceptet, som vi specielt gjorde i første halvleg, så spiller vi godt og er fint med. Men det er udfaldene, der er for dyre for os. Der falder korthuset helt sammen. Der skal vi være mere modstandsdygtige, for der vil altid komme modgang, men det er, hvordan vi håndterer det, og det skal vi have kigget på, sagde Michael Wollesen.

Kortet til Troels Vejby Jørgensen blev udløst af, at Vejby havde kontakt med den venstre fløjspiller. Et lidt hårdt kort, der dog kunne dømmes, lød det fra træneren.

- Det får en stor betydning for kampen, også fordi Troels er dens mest erfarne og den med mest rutinerede. Han har en vigtig rolle, når tingene er svære og viser vejen for de andre. Det er et ungt hold, der ikke har så meget erfaring, så det er vigtigt at have en man kan læne sig op ad, sagde træneren.

Da det så værst ud var hjemmeholdet foran med otte mål, men en udvisning til Hei Skærings topscorer Nicolaj Schytt gav dog TM Tønder muligheden for at pynte lidt på det ellers skuffende resultat.

Kampen i tal

Håndbold, 1. division herrer: HEI Skæring - TM Tønder Håndbold 31-25 (14-13).

Stillinger undervejs: 1-4, 9-12, 12-12, 19-16, 22-20, 28-20.

Målscorere TM Tønder: Benjamin Holm 6, Lars Kooij 6, Niclas Buch Christiansen 6, Kasper Lydiksen 1, Troels Vejby Jørgensen 2, Mikkel Ebeling 2, Teis Horn Rasmussen 1, Victor Vlastos 1.

Topscorer Hei Skæring: Nicolaj Schytt Nielsen.

Udvisninger: 1 TM Tønder, 1 HEI Skæring.

Røde kort: TM Tønder, Troels Vejby Jørgensen.

Spillested: Skæring Hallen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce