Annonce
Læserbrev

Rønnow taler, som altid, med to tunger

Læserbrev: ”Vi er klar til forhandlinger og har været det længe” - således udtaler borgmesterkandidaten fra Socialdemokratiet sig til JydskeVestkysten 1. oktober.

Det lyder spændende Henrik, - men jeg og flere af mine politiske kolleger i den borgerlige blok har stadig til gode at se et reelt udspil fra socialdemokraterne. For vi aner ikke, hvad kassebeholdningen i 2020 vil lyde på i socialdemokraternes udspil - er det et seriøst forhandlingsgrundlag - naturligvis ikke!

Rønnow har gentagne gange appelleret til dialog, senest i forbindelse med det netop overståede informationsmøde på Harmonien, hvor han klandrer borgmesteren for ikke at ville diskutere politik med borgerne - for det ønskede han jo selvsagt selv at gøre - undskyld mig Henrik - men hvordan havde du tænkt dig at diskutere det kommende budget med borgerne, når du ikke engang selv er i stand til at tilkendegive dit eget budgetforslag?

Det er sørgeligt, at man fra socialdemokratisk side ynder at lade som om, man vil gå dialogens vej uden selv at have et budgetgrundlag at tale ud fra.

Det må vist være soleklart for enhver - at socialdemokraterne ønsker at glide uden om et vanskeligt budgetår, for derimod at spille højt på polemikkens tangenter, mens mere ansvarlige partier bærer byrden.

Kom nu med dit forslag, Henrik - ellers er den retorik, som altid, kun baseret på tomme ord - og ingen handling!

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce