Annonce
Varde

Twenty-pigerne blev nummer to i finalen til ”Den vildeste danser”

Dance Company Twenty. PR-foto
De tre dommere græd på stribe. Dansen som Twentypigerne i finalen havde dedikeret til deres holdkaptajn Sonny Fredie-Pedersen, gik direkte i hjertet på både dommerne og seerne, der stemte Varde-pigerne ind på en flot andenplads.
Annonce

Varde: De 16 fantastiske, dygtige dansere fra Caroline Sander Jepsens danseskole Dance Company Twenty fik for alvor danset sig ind i seernes hjerter. Med en dybt rørende finaledans, dedikeret til deres holdkaptajn, Sonny Fredie-Pedersen, blev de nummer to i TV2s populære fredagsshow ”Den vildeste danser”, hvor 11-årige Olivia løb med sejren.

Lige inden den sidste generalprøve og med kun godt to timer til det direkte liveshow, bad Caroline sine dansere om at tage hinanden i hånden, lukke øjnene og nyde øjeblikket. Ingen havde drømt om, at de ville nå så langt. Privatfoto

De har kæmpet. De har knoklet. De har trænet. Og nu har de sejret. For andenpladsen er en stor sejr for Caroline Sander Jepsen, der i 2017 etablerede sin danseskole i Varde.

Annonce

At finde fodfæste

- Jeg tror slet ikke, det er gået op på os. Jeg havde i min vildeste fantasi ikke drømt om, at vi ville stå i finalen. Men den dans, vi havde designet til Sonny, gik rent ind. Den kunne folk godt lide, siger Caroline Sander Jepsen dagen derpå.


Det mest overraskende ved det hele er, at vi kom i finalen blandt de tre bedste. Jeg er så stolt af mine dansere og dybt rørt over, at jeg som koreograf kan føre dem stå langt.

Caroline Sander Jepsen, indehaver af Dance Company Twenty


Dansen handlede om at finde fodfæste. Om at finde ud af, hvem man er, og hvilken vej man skal gå.

Danserne fra Twenty har fået enorm stor lokal opbakning fra handelslivet i Varde. De har blandt andet fået tøj, tasker og vamsede morgenkåber, som både var praktiske og lune, når pigerne skulle af og i tøjet for at træne. Privatfoto

- Jeg kender Sonny ret godt. Jeg har boet i hans hus i de tre måneder, jeg dansede i Los Angeles. Hans forældre bor på Dragør, og familien har danseskole på Amager. Selv bor han i dag med sin dansekæreste i Los Angeles. Han ved om nogen, hvor svært det er at finde fodfæste, og hvor svært det er at vælge den rigtige vej, så denne dans havde et meget personligt budskab til ham. Og selvom den er dedikeret 100 procent til Sonny, så kender vi alle det at stå ved en skillevej, fortæller Caroline Sander, der blev blæst total bagover, da hendes dansegruppe efter den første dans gik videre i finalen.

Annonce

Dans er mere end underholdning

- Jeg var sikker på, at de fantastiske gutter fra Champions League Family vandt. Dem har vi været så meget sammen med. Vi regnede faktisk ikke med at nå til finalen, derfor gav pigerne Sonny et brev, lige efter den sidste generalprøve. Han skulle bare vide, hvor stor betydning han har haft for os, fortæller en total overvældet og dødtræt koreograf.

- Nu glæder jeg mig til at vende tilbage til en mere normal dag på danseskolen, siger Caroline Sander Jepsen, der har danseskoler i Varde, Oksbøl, Ølgod og Bramming. Privatfoto

- Det er helt vildt, den udvikling mine 16 dansere har været igennem. Det har været en mega rejse for os alle og fedt at have fået lov til at vise, at de dygtigste dansere ikke kun bor i storbyerne, siger Caroline Sander Jepsen, der sammen med sine piger har fået så meget ros for deres indsats og de udtryksfulde fortællinger, som de har bragt ind i dansen. Dans er ikke bare underholdning, dans kan så meget mere og det viste Dance Company Twenty hele Danmark i går aftes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Live: Mundbindskrav i den kollektive trafik vil gælde året ud

Annonce