Annonce
Sønderjyske Fodbold

Rørt SønderjyskE-direktør: - Det er meget svært at beskrive

SønderjyskE jubler efter scoring til 2-0 i finalen. Det blev slutresultatet. En triumf, som SønderjyskE-direktør Klaus Rasmussen havde svært ved at forstå lige efter slutfløjt. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix
Klaus Rasmussen iklædte sig hastigt et guldhalstørklæde efter pokaltriumfen. Han takkede alle, der gennem årene har været en del af projektet.
Annonce

Hans stemme knækker øjeblikkeligt.

SønderjyskE-direktør Klaus Rasmussen kan ikke skjule følelserne, men det prøver han nu heller ikke på.

Det er stort, det er historisk, det er rørende.

Straks pokalsejren over AaB er i hus, finder han et guldhalstørklæde frem. Pokalmester, står der på det. Han har svært ved at finde ord, han kan sætte på følelserne.

- Det er meget svært at beskrive. Vi har kæmpet for det her siden 2004. Nu står vi lige pludselig her. Det kan ikke gå op for én. Prøv at se dernede, siger han og peger på spillerne, der jubler i minutterne efter slutfljøtet.

- Se, hvor stolt man kan være. Hele landsdelen. Vi spiller i 2020 med genforeningstrøje, og vi bliver pokalmester. Det fortæller den sande historie. Jeg er rørt, siger han.

- Hvad betyder det for dig, du har været med til at bygge alt det her?

- Det her er kredit til alle, der har været med. Alle dem, der har gjort en forskel. Jeg har bare været en i maskinrummet, der har gjort alt, hvad jeg kunne. Men der er så mange mennesker, der har gjort en forskel. Jeg er dybt taknemmelig, siger han, inden han sætter kurs ned mod græstæppe og sejrsfest.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Aabenraa

Sønnen ramt af covid-19: Byrådsmedlem rasende over udelukkelse fra byrådsmøde

Vejen

Frisør låner for at overleve: Har endnu ikke fået penge fra hjælpepakker

Vejen

Helle har mistet 90 procent af omsætningen under nedlukningen: - Jeg har haft ondt i maven over det her længe

Annonce