Annonce
Esbjerg

Rack Buddy i tæt afgørelse om prestigefyldt pris

Mændene bag Rack Buddy, Lasse Nielsen, Martin Heinze og Claus Bertelsen. PR-foto
Annonce

Esbjerg: Det var nærved og næsten, da Esbjerg-virksomheden Rack Buddy deltog i konkurrencen om at blive kåret til Året Start Up-virksomhed i Syd- og Sønderjylland ved EY Entrepreneur of the Year.

Foran knap 300 erhvervsfolk fra området skulle finalisterne på fem minutter berette om virksomhedens vækst, og med 34 procent af stemmerne endte esbjergensiske Rack Buddy lige akkurat bag vinderen Ecooking fra Kolding. Rack Buddy har succes med at bruge vandrør til indretning af garderober og butiksudstillinger.

Mændene bag Rack Buddy, Lasse Nielsen, Martin Heinze og Claus Bertelsen, erklærer da også, at de er glade for andenpladsen i det stærke felt.

I hovedkategorien som EY Entrepreneur of the Year i Syd- og Sønderjylland løb Mos Mosh fra Kolding med hæderen, men her var konkurrencen også intens. Med i finalefeltet på fem deltagere var Sports Connection, der står bag skomærket Skechers i Norden, og juryen fremhævede desuden virksomheder som Slagter Theilgaard, SubC Partner, Ingeniør'ne og West Diesel fra Esbjerg-området.

Annonce
Annonce
Danmark For abonnenter

Venstre blæser til kamp mod overnatningskrav: Koster turistbranchen milliarder

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder

Hvorfor er aktivister så forudsigelige?

Annonce