Annonce
Esbjerg

Radikale kvinder indtager byen

Tre stærke kvinder fra venstre Anne Marie Geisler Andersen, Lotte Rod og Gitte Reimar. Privatfoto

Radikale Venstre Esbjerg og Fanø stiller med stærkt trekløver efter lørdagens generalforsamling.

Esbjerg: Radikale Venstre Esbjerg og Fanø stiller med et nyt trekløver efter lørdagens generalforsamling: Folketingsmedlem Lotte Rod får følgeskab af ny spidskandidat til byrådet, Anne Marie Geisler Andersen, og ny formand Gitte Reimer.

Partiet fik ikke noget prangende valg ved sidste kommunalvalg; det agter de tre at lave om på til efterårets kommunalvalg.

- Esbjerg er Danmarks femtestørste by. Selvfølgelig skal Radikale Venstre være med i byrådet, hvor beslutningerne træffes. Det er jo ikke nok, at jeg arbejder i Folketinget for at få flere dygtige pædagoger til børnene, der skal være en radikal i byrådet til at sørge for, at pengene kommer helt ind på stuerne, siger Lotte Rod i en pressemeddelelse.

Anne Marie Geisler Andersen glæder sig til opgaven.

- Jeg er glad for at være blevet valgt som spidskandidat. Særligt glæder jeg mig til at arbejde for bedre forhold for børn, familier og psykisk sårbare. Samtidig vil jeg gøre mit til, at Esbjerg er en grøn og aktiv by, siger hun.

Anne Marie Geisler Andersen bliver flankeret af Mette Kierkgaard, Gitte Reimer, Cornelius Sode, Viktor Jørgensen, Hans Bitsch Larsen, Oluf Dragsbo og Tim Rørstrøm på kandidatlisten.

På generalforsamlingen valgte partiet også en ny formand i Gitte Reimer fra Vester Vedsted. Lotte Rod er folketingskandidat i Esbjerg Bykreds, og Oluf Dragsbo folketingskandidat i Esbjerg Omegnskreds.

Det er 11. år i træk, Radikale Venstre Esbjerg vælger Lotte Rod som folketingskandidat. Hun har været valgt til Folketinget siden folketingsvalget i 2011 og er i dag børne- og undervisningsordfører, sundhedsordfører, indfødsretsordfører og ordfører for nærvær og offentlig innovation for den radikale folketingsgruppe.

Anne Marie Geisler Andersen var i Folketinget 2009-11 og i Københavns Borgerrepræsentation 2012-14, indtil hun flyttede til Esbjerg. Hun bor i Hjerting med mand og tre børn, arbejder i Sikkerhedsstyrelsen og dyrker ultraløb.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Team Esbjerg For abonnenter

Så længe må Team Esbjerg undvære sin største stjerne: Status på Estavana Polmans knæskade

Annonce