Annonce
Læserbrev

Radikale om udligningsreform: skattelettelser er ikke på vores ønskeliste

Fra radikalt perspektiv er der i Esbjerg kommune mange ting, som bør prioriteres før skattelettelser. Eksempelvis er der flere tidligere beslutninger, vi bør revurdere. Det gælder ikke mindst nedlæggelsen af Tale-/hørecenteret, nedlæggelsen af Projekthuset i Ribe og den de facto nedlæggelse af Aktiv Fritid.

Én gang for alle bør vi få lukket hullerne på Børneområdet og Handicapområdet, hvor budgetterne i en tidligere byrådsperiode er lagt alt for lavt. Det er simpelthen uholdbart, vi igen og igen skal skære på de områder.

Derudover ønsker vi som parti at sikre flere voksne omkring vores børn - både i daginstitutioner og skoler. Ligeledes er det vigtigt, vi hjælper vores erhvervsliv efter krisen og støtter op omkring gode forslag fra erhvervslivet, der kan hjælpe med at sætte hjulene i gang - helst i en grønnere retning. Vi skal derudover kigge på, hvordan vi bedst investerer i Esbjerg Kommune, så kommunen bliver en attraktiv kommune at bosætte sig i, således at erhvervslivet har de nødvendige faglige og kvalificerede medarbejdere til rådighed.

Når det er sagt, er vi i Radikale Venstre ikke at regne som en fasttømret del, af noget flertal eller budgetforlig. Ved sidste budgetforhandlinger var der ikke mange midler at gøre med, og vi måtte træffe svære beslutninger. Det var ikke let, men vi valgte at blive og tage ansvar. Der er intet givet i, vi bliver ved bordet denne gang, blot fordi der er mange flere penge at fordele. Det afhænger af, hvordan man vælger at bruge pengene. Vi er ikke modstandere af skattelettelser, men de står bestemt ikke øverst på vores ønskeliste.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Voldsom bilbrand vækkede beboere

Erhverv

Klar melding: Tyskland byder inden for hos Poetzsch og Calle fra 15. juni

Annonce