Annonce
Team Esbjerg

Rafael van der Vaart fik pludselig en genial idé

Rafael van der Vaart kom på banen med et ret genialt forslag, da Marit Frafjord skulle forlænge sin aftale med Team Esbjerg. Foto: John Randeris
Der var flere årsager til, at rutinerede Marit Frafjord valgte at forlænge aftalen med Team Esbjerg, men den tidligere verdensstjerne gjorde sit til, at det blev en realitet.

TEAM ESBJERG: Bland selv slik er populært.

Og jeg skulle hilse og sige, at man altså kan få sig en rimelig habil pose snolder for 100 kroner.

Men sådan en pose får norske Marit Frafjord leveret hver eneste gang, Team Esbjerg spiller på udebane.

Rafael van der Vaart er den glade giver.

Han står selv for indkøbet af de søde sager, mens kæresten Estavana Polman sørger for, at posen med bland selv slikket bliver afleveret til Frafjord i spillerbussen.

- Nogle gange er han tæt på at glemme det, men så skynder han sig ned i byen og får det købt. Der er ingen vej udenom, griner Estavana Polman.

Det lille trick med bland selv slik blev aftalt, da Marit Frafjord for ikke så lang tid siden stod og skulle bestemme sig for, om hun ønskede at tage en sæson mere eller ej.

- I sådan en situation gælder alle tricks. Vi ville så gerne beholde hende, så derfor aftalte vi, at "Raf" måtte på banen.

Og indtil videre har den tidligere verdensstjerne i fodbold holdt sin del af aftalen.

- Ja, det er sikkert. Jeg får en pose hver gang. Det kan jeg godt leve med, siger Marit Frafjord.

Har man set Team Esbjergs kampe i denne sæson, er det en fantastisk ting, at Frafjord fortsætter i klubben. Hun spiller blændende i begge ender af banen.

Normalt er forsvaret ellers hendes spidskompetence, men angrebsmæssigt gør hun det også forrygende i øjeblikket med 16 mål i de to seneste ligakampe, hvor hun også har fået en plads på rundens hold.

Men Frafjord mener, at Rafael van der Vaart måske alligevel skal til at stramme en smule op.

- På denne her tur til Norge (Champions League-kamp mod Vipers Kristiansand, red.) var der "kun" købt ind for 91 kroner. Det går virkelig ikke. Vi er inde på et skråplan.

For en god ordens skyld skal det da lige med, at Marit Frafjord ind i mellem er gavmild og lader slikposen gå rundt til holdkammeraterne.

Lørdag eftermiddag er slikposen pakket lidt væk, når Team Esbjerg kl. 14.15 på Champions League-kamp mod Vipers.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Stor ståhej for ingen krænkelse

Det er fastelavnstid og dermed højsæson for det at klæde sig ud, og hvis du tror, at det er sjov og ballade, har du sovet i timen. Udklædning tager man ikke let på i dag. Der er vildt mange hensyn, der skal tages. En god udklædning skal ikke bare være flot, sjov, vellignende eller godt tænkt. Den skal være politisk korrekt. Ve dig, hvis du begår en fejl. TV2-vært Mette Helena Rasmussen, mest kendt fra programmet Nybyggerne, tog et muslimsk tørklæde på og lagde et billede af sig selv på Instagram. Klar til fest. Så stod hun ellers for skud. Som var hun selve tønden til en fastelavnsfest, haglede slagene ned over hende. Hun blev kaldt racist. Hun blev kaldt dum. Hun skyndte sig at undskylde. Det er den typiske reaktion i sådanne sager. En hurtig undskyldning. Det var også sådan Canadas premierminister, Justin Trudeau, i efteråret, krisehåndterede, da et gammelt billede fra en udklædningsfest i 2001 dukkede op. Det viste ham som Aladdin med ansigtet malet brunt. Undskyld. Undskyld. At man tyr til undskyldning og tilbagetog, når uvejret rejser sig, er forståeligt. Kritikken er ofte overvældende, og stemplet Racist er voldsomt. Det ville dog være befriende om nogen turde møde larmen med et: Ti dog stille. Det er så uhyre let at blive krænket, og mange lever tilsyneladende deres digitale liv i en evig på jagt på sager, der kan stimulere raseriet, og det var lige præcis en sådan gruppe tapre netsoldater, som for i flint i kommentarsporet, da Mette Helena Rasmussen havde lagt sit billede på nettet. Programmet ”Kulturen på P1” undersøgte sagen, talte med en række muslimske kvinder – ikke en var provokeret eller krænket. Alle var derimod forbløffede over hele affæren. Det vil tynde så dejligt ud i krænkelsesdebatterne, hvis vi hver især nøjes med at blive krænket på egne vegne. Føler vi os alligevel draget til at tage en minoritet i forsvar, det behov kan opstå, vil det klæde engagementet, om vi sikrer os, at vores hjælp og indsats faktisk er efterspurgt af dem, vi har tænkt os at agere talsmænd for. Og er den ikke det: Så ti dog stille.

Kolding For abonnenter

Venstre solo om at fastholde udskældt besparelse på ældre

Annonce