Annonce
Kolding

Ramt af hjernerystelse: Nu hjælper hun andre

Foredrag om hjernerystelse i Kolding. Til foredraget vil man også kunne høre om det projekt, som CSV har for ramte af hjernerystelse. Foto: Colourbox

Anne Munch fik hjernerystelse ved det banalt uheld. Nu er hun så rask, at hun vil hjælpe andre - blandt andet med en selvhjælpsgruppe i Kolding. Og nu er der også et foredrag på vej.

Kolding: Anne Munch har sammen med Hjernerystelsesforeningen og CSV taget initiativ til et foredrag om de langvarige følger efter hjernerystelse. Det sker onsdag den 13. marts kl. 17-19 hos CSV Kolding. For Anne tog livet en kolbøtte, da hun for snart to år siden fik hjernerystelse på sit arbejde som bioanalytiker. Hjernerystelsen pådrog hun sig ved et helt banalt uheld, da hun skulle samle en tusch op fra gulvet. Da hun rejste sig op, knaldede hun panden ind i hjørnet på et udsugningsskab. Det har haft mange konsekvenser for hendes arbejdsliv og hendes privatliv. Men nu er Anne blevet så rask, at hun har valgt at bruge en del af fritiden som frivillig i Hjernerystelsesforeningen. Her har hun startet en selvhjælpsgruppe i Kolding, hvor der er fem medlemmer, der mødes hver måned. Anne har også brugt de sociale medier til at udbrede kendskabet til følgerne af en hjernerystelse.

Nu er tiden kommet til at arrangere et foredrag her i Kolding for at give endnu flere muligheden for mere viden og indsigt.

Tilmelding

Du kan læse mere om foredraget samt tilmelde dig på www.paspaahovedet.dk under foredrag.Foredraget holdes hos CSV på Skovvejen 1B, 6000 Kolding.

Jeg fik inspiration

Annes bedring er bl.a. sket igennem et forløb hos CSV Kolding. Her har især neuropsykolog Dorte Jacobsen inspireret hende i forhold til den livsændring, som hun er godt på vej i mål med. - Fordi Dorte har inspireret mig, håber jeg også, at hun kan inspirere andre og hjælpe pårørende og andre til at forstå, hvilke konsekvenser det har for os, siger Anne Munch. Det er derfor, hun sammen med Hjernerystelsesforeningen har engageret neuropsykolog Dorte Jacobsen til at holde et foredrag ud fra et neurologisk perspektiv, hvor der stilles skarpt på de mekanismer i hjernen, som påvirkes ved en hjernerystelse. Anne vil nemlig gerne hjælpe andre i samme situation som hende selv og udbrede kendskabet til det, der hedder postcommotionelt syndrom - langvarige følger efter hjernerystelse. Til foredraget vil man også kunne høre om det projekt, som CSV har for ramte af hjernerystelse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce