Annonce
Sport

Randers-boss vil have beslutning om Lobjanidze-fremtid

Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Sportsdirektøren i Randers FC, Søren Pedersen, vil nu arbejde på en beslutning om Saba Lobjanidzes fremtid.

Randers-profilen Saba Lobjanidze var med kampens første scoring igen i en hovedrolle, da Randers FC søndag på hjemmebane slog Esbjerg 3-0 i efterårets sidste spillerunde i 3F Superligaen.

Randers-sportsdirektør Søren Pedersen melder om mange henvendelser på georgieren og fastslår, at der nu skal tages en beslutning om kantspillerens fremtid.

- Der er rigtig mange klubber, der fortsat er interesserede i ham, men der er ikke noget konkret endnu.

- Vi arbejder selvfølgelig hen imod noget konkret, for nu kommer vi så tæt på, at vi skal tage en beslutning om hans fremtid, siger Søren Pedersen.

Randers har igennem det meste af efteråret forsøgt at forlænge Lobjanidzes kontrakt, som udløber til sommer.

Det er dog endnu ikke lykkedes, og derfor tyder meget på, at kronjyderne vil forsøge at sælge Lobjanidze i januar, så klubben kan tjene penge på ham.

- Alle vores spillere er til salg, hvis det er til den rigtige pris, men omvendt er vi glade for alle vores spillere, så vi kan godt tillade os at være kræsne, forklarer Søren Pedersen

Også målmand Patrik Carlgren trækker en del interesse fra andre klubber, og sportsdirektøren udelukker ikke, at Randers vil sælge både Carlgren og Lobjanidze til januar.

- Selvfølgelig er vi åbne for at sælge dem begge til januar, hvis det er til den rigtige pris, men så skal vi også have forstærkninger ind med kvalitet, konstaterer Søren Pedersen.

Randers-træner Thomas Thomasberg håber på et roligt januar-transfervindue for klubben.

- Hvis der er bud på vores spillere, så sender vi dem afsted til den rigtige pris. Men det er ikke en hemmelighed, at jeg håber, at der sker så lidt som muligt, siger Thomasberg om de mulige salg.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Hvad bilder ministeriet sig ind?

I 2014 besluttede et flertal i Folketinget, at man ville have 14 års dansk indsats i Afghanistan undersøgt med særlig vægt på det civilt-militære samarbejde. Forsvarsakademiet, Dansk Institut for Internationale Studier samt et konsulentfirma skulle står for opgaven, men nu viser aktindsigter til Berlingske, at man i Forsvarsministeriet langt hen ad vejen ikke var tilfreds med især en række kritiske passager i udkastet til den endelig rapport. 14 kritiske passager er enten blevet fjernet eller ændret, således at slutresultatet tegner et mere rosenrødt billede af den danske indsats i Afghanistan, end det oprindeligt var tiltænkt, inden Forsvarsministeriet kom med forslag til, hvor man skulle have slettelakken frem. Nu bliver der i denne verden helt generelt lavet alt for mange rapporter, men denne havde dog det ædle formål at orientere Folketinget om, hvad der var gået godt og skidt. En rimelig idé, skulle man synes, al den stund, at danske soldater sendes ud i livsfarlige missioner, ligesom det danske samfund bruger milliarder af kroner på disse opgaver. Men Forsvarsministeriet syntes åbenbart ikke, at det var nødvendigt for vores folkevalgte eksempelvis at få at vide, at et fælles sekretariat mellem Forsvarsministeriet og Udenrigsministeriet ikke fungerede. Ej heller skulle det frem, at velkendte indretninger som offentlige udbud, der på vores breddegrader er med til at forhindre korruption, faktisk gjorde det modsatte i Afghanistan. Folketinget er altså blevet forholdt væsentliger oplysninger, og det er en skandale, også selv om ministeriet meddeler, at man jo bare kom med forslag til, hvad der skulle ændres eller slettes. Den har man hørt før, og den bliver ikke mere sand af at blive gentaget. Denne sag vidner om, at Forsvarsministeriet og nogle ansatte der har haft mere travlt med at pleje eget ry og karrierer end at oplyse Folketinget sandfærdigt om, hvad der er foregået i Afghanistan. Det er ikke bare uhæderligt, det er at sætte sig over landets øverste parlamentariske forsamling.

Kolding

Vej spærret: Store mængder regn giver problemer i Kolding

Annonce