Annonce
Sport

Randers-målscorer kigger indad efter stor skuffelse

Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Randers' målscorer, Vito Hammershøy-Mistrati, havde forventet tre point med Silkeborgs tilstand in mente.

Randers FC blev det blot andet hold i sæsonen, som indkasserede et nederlag til Silkeborg, da kronjyderne søndag eftermiddag tabte med 1-2 til 3F Superligaens bundprop.

Netop det faktum nager Randers-målscoreren Vito Hammershøy-Mistrati efter nederlaget.

- Når man møder et hold, der har syv point, så er det klart, at man forventer, at man skal ud og tage tre point. Så vi havde en overkommelig opgave, men vi gjorde svært for os selv, siger han.

Vito Hammershøy-Mistrati understreger dog, at holdet ikke undervurderede Silkeborg, og at cheftræner Thomas Thomasberg har brugt ugen på at sætte Randers-spillerne op til en svær opgave.

Til spørgsmålet om, hvorvidt nederlaget gør ekstra ondt, når det blot var Silkeborgs anden sejr i sæsonen, var målscoreren klar i mælet.

- Ja, det gør det. Også fordi vi havde sat alt ind på at lave en slutspurt til sidst med tre sejre i de sidste tre kampe (inden nytår, red.), så det er ekstremt ærgerligt, siger han.

Randers’ træner, Thomas Thomasberg, var også skuffet over nederlaget med Silkeborgs situation in mente.

- Når man møder et hold, som har alt at vinde, og alle i princippet har dømt ude, så er det ærgerligt at give dem nogle forudsætninger, der giver dem en sejr på hjemmebanen, hvor de kun har fået et enkelt point, siger han.

På trods af et mål i sidste kamp mod Sønderjyske, så startede Hammershøy-Mistrati på bænken, men blev skiftet ind efter ti minutter på grund af en skade.

- Jeg var ekstremt skuffet over at skulle starte ude. Men vi har et stærkt hold, og Thomas Thomasberg vælger dem, som han synes er stærkest. Så det er helt fair, men jeg var selvfølgelig rigtig skuffet, siger han.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

JV mener: Uvenlig behandling af tyskere skal stoppe

Det er en gevinst for den danske del af grænselandet, når tyskere og andre EU-borgere beslutter sig for at købe et hus i Sønderjylland. Sidste år solgte EDC i Rødekro og Nybolig i Padborg i alt 55 huse til udenlandske EU-borgere, hvoraf langt de fleste var tyskere. Det er med til at skabe udvikling i en landsdel, der ellers i mange områder kæmper med faldende befolkningstal. Derfor er det meget bekymrende, at både advokater og ejendomsmæglere i Sønderjylland oplever, at servicen over for de udenlandske huskøbere er blevet forringet i en grad, så det kan risikere at få mulige tilflyttere til at opgive deres forehavende. Den oplevede forringelse er sket i forbindelse med, at den statslige Styrelse for International Rekruttering og Integration siden 1. april har overtaget opgaven med at udstede EU-opholdsbevis til de udlændinge, som vil flytte til Danmark, fordi de er ved at købe et hus i Danmark. Forinden var det Statsforvaltningen, der stod for opgaven. Dengang var oplevelsen hos advokater og mæglere, at udlændingene fra andre EU-lande, inden de flyttede hertil, kunne få det opholdsbevis, der er betingelsen for at kunne gennemføre huskøbet. Men det er ulovligt at gøre det på den måde, mener den statslige styrelse. Den kræver, at udlændingene har bopæl her i landet først, og dermed skal de leje en bolig, før de kan købe én. Udlændinge- og integrationsminister Mattias Tesfaye (S) bør i en fart finde ud af, om det virkelig kan passe, at det pludselig skal være så besværligt for en EU-borger at købe et dansk hus. Selv om hans styrelse benægter, at der er lavet om på praksis, er der en række kilder, som har fortalt JydskeVestkysten, at behandlingen af sagerne foregik meget smidigere, da det var Statsforvaltningens opgave. Det må kunne lade sig gøre at genskabe den situation, så Danmark igen kan blive opfattet som et venligt værtsland for EU-medborgere, som kan forsørge sig selv og som har lyst til at købe et hus i vores land.

Esbjerg

Queen Machine gæster Esbjerg

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];