Annonce
EfB

Rasende fans gik efter sportschefen: - Jeg forstår deres skuffelse og vrede, men jeg går ingen steder

Der var lidt knas med stavningen af fornavnet, men budskabet var ikke til at misforstå. Foto: presse-fotos.dk
Jimmi Nagel Jacobsen så ikke selv det banner, rasende fans havde hængt op på klubbens administrationsbygning, men han viser forståelse for vreden.

Kontrasten kunne nærmest ikke have været større.

Da EfB-bussen fredag aften forlod Viborg efter det forsmædelige 4-0-nederlag, var det sidste indtryk Esbjerg-spillerne fik himmelhenrykte Viborg-fans, der var forsamlet foran stadion for at hylde de spillere, der lige om lidt rykker op i superligaen.

Da bussen ankom til Esbjerg var det til en noget kølig, vel snarere halvt fjendtlig modtagelse fra en gruppe fans, der først og fremmest rettede deres vrede mod sportschef Jimmi Nagel Jacobsen med et banner med påskriften "Jimmy Nagel tag ansvar pak dit lort" på klubbens administrationsbygning.

Annonce

Til de fremmødtes store ærgrelse og frustration var sportschefen ikke med bussen - han kører altid selv til udekampe - så den direkte konfrontation blev ikke til noget, og Jimmi Nagel Jacobsen så så heller ikke selv det ophængte banner.

- Men jeg har fået fortalt, at der var hængt et banner op, og jeg vil sige, at jeg sagtens kan forstå tilhængernes frustration og vrede. Vi stod selv med en lortefølelse og var ekstremt skuffede efter den kamp i Viborg, siger Jimmi Nagel Jacobsen, der faktisk fremhæver tilhængernes frustration og engagement som en af grundene til, at jobbet i Esbjerg er så fascinerende for ham.

- Vi ved, at en hel by følger med i, hvad vi laver, vi ved, at der er en masse passionerede fans, der har viet deres liv til at følge denne klub, og at Esbjerg er en rigtig fodboldby. Når der så er modgang, kommer frustrationerne ud, og sådan skal det være, det havde været meget værre, hvis folk var ligeglade, siger Jimmi Nagel Jacobsen.

- Og jeg går ud fra, at du ikke har tænkt dig at pakke dit lort?

- Det har jeg ikke, nej.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kolding For abonnenter

Oprensning af åen forhindrer ikke oversvømmelser: - Vi kan grave åen fem meter dybere, uden at det vil gavne noget som helst

Annonce