Annonce
Billund

Rasmus Bertelsen har fået kontrakt i Norge: Han bliver alligevel ikke assistenttræner i Grindsted

Rasmus Bertelsen, som har spillet i SønderjyskE, skulle i den kommende sæson have været assistenttræner i Grindsted. Det bliver han ikke, for han har fået kontrakt med Stavanger, og GGIF Håndbold skal på jagt efter en ny assistent. Arkivfoto:  Ole Nielsen
Håndboldspilleren Rasmus Bertelsen bliver alligevel ikke assistent for Flemming Pedersen og Grindsteds håndboldherrer.

Grindsted: Rasmus Bertelsen skulle i den kommende sæson have været assistenttræner for GGIFs 1. divisionsherrer. Han har dog netop fået et meget attraktivt tilbud fra Stavanger i Norge, hvor han kan fortsætte sin egen karriere og ikke mindst have muligheden for at tage et udlandseventyr sammen med sin familie. Det fortæller GGIF i en pressemeddelelse.

- Rasmus har gennem hele processen været ærlig og spillet med helt åbne kort, og vi vil naturligvis ikke stå i vejen for ham og hans familie. Så selvom vi er utroligt ærgerlige over, at vi ikke kan råde over en kapacitet som ham, så ønsker vi Rasmus held og lykke i Norge, lyder det fra håndboldklubben.

Et tilbud

Rasmus Bertelsen har fået et tilbud, han ikke kunne sige nej til:

- Jeg er blevet tilbudt en håndboldkontrakt i Stavanger i Norge, som jeg ikke kan sige nej til. Det er et tilbud, som passer min familie og jeg rigtig godt. En kæmpe highfive til Flemming, holdet og klubben for at forstå̊ og respektere min sportslige og familiære beslutning. Jeg har været utrolig glad for den korte tid, som jeg har været omkring holdet. Det er tale om et fantastisk miljø, og jeg glæder mig til at følge dem i den kommende sæson, siger han.

Annonce

På udkig

Cheftræner Flemming Pedersen må nu på udkig efter en ny assistent:

-  Vi kunne naturligvis ikke stå i vejen for Rasmus og hans familie. Rasmus har allerede i sin korte tid ved os vist, at han var den helt rigtige person for os, og vi vil derfor bevare kontakten med ham, indtil ham og hans familie vender tilbage. Vi har på nuværende tidspunkt ikke en aftale med en afløser, og selvom tidspunktet ikke er det nemmeste, så afsøger vi naturligvis markedet. Vi vil dog ikke have hvem som helst ind, så vi leder efter den rigtige person, der kan passe ind i vores miljø, siger han.


Vi har på nuværende tidspunkt ikke en aftale med en afløser, og selvom tidspunktet ikke er det nemmeste, så afsøger vi naturligvis markedet.

Flemming Pedersen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kolding

Ejere af landejendom har mistet alt i kraftig brand: - Vi overlevede. Og det er det vigtigste

Aabenraa For abonnenter

Genforeningen betyder også meget i Kongehuset: Derfor er det vigtigt for både dronningen og sønderjyderne, at hun er med til fejringen

Annonce