Annonce
Vejen

Rasmus Bohlbro Skou, PN Maskiner, fik Dansk Maskinhandlerforenings jubilæumslegat

Fra venstre ses indehaver hos PN Maskiner Torben Petersen, legatmodtager Rasmus Bohlbro Skou, værkfører hos PN Maskiner Carsten Johnsen, direktør i Dansk Maskinhandlerforening Klaus Nissen og næstformand i Dansk Maskinhandlerforening Lars Søndergaard. Privatfoto
Annonce

Troldkær: I forbindelse med et åbent hus-arrangement hos PN maskiner i Troldkær, kom direktør i Dansk Maskinhandlerforening Klaus Nissen og næstformand i Dansk Maskinhandlerforening Lars Søndergaard, forbi for at uddele et af foreningens jubilæumsfonds ni legater til unge mennesker, som har udmærket sig både på det faglige niveau og på det personlige plan. Den heldige modtager var Rasmus Bohlbro Skou, der i 2018 deltog i Danmarks bedste lærling – landbrugsmaskinmekaniker.

Rasmus Bohlbro Skou er vokset op på et landbrug og har også været i gang med at uddanne sig til landmand. Faktisk nåede han så langt, at han blev færdig som landbrugsassistent. Men tanken om hvor svært det er at blive selvstændig landmand, fik ham til at skifte kurs.

- Jeg interesser mig meget for det tekniske og kan godt li' at dykke ned i hydraulik, motor og el-opgaver, så det var en naturlig vej at gå. Der er mange firmaer, der efterspørger landbrugsmaskinmekanikere, så det er altid muligt at få job, fortæller Rasmus Bohlbro Skou i en pressemeddelelse.

- Jeg er rigtig godt tilfreds med at være her hos PN Maskiner. Det er dejligt at være en del af en stor forretning, fordi det giver en god fleksibilitet. Jeg har for nylig fået en helt ny servicebil, så jeg er meget ude hos kunderne og lærer noget nyt hver dag, siger Rasmus Bohlbro Skou.

Sammen med legat-diplomet følger 10.000 kroner.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce