Annonce
Vejen

Rasmus Bohlbro Skou, PN Maskiner, fik Dansk Maskinhandlerforenings jubilæumslegat

Fra venstre ses indehaver hos PN Maskiner Torben Petersen, legatmodtager Rasmus Bohlbro Skou, værkfører hos PN Maskiner Carsten Johnsen, direktør i Dansk Maskinhandlerforening Klaus Nissen og næstformand i Dansk Maskinhandlerforening Lars Søndergaard. Privatfoto

Troldkær: I forbindelse med et åbent hus-arrangement hos PN maskiner i Troldkær, kom direktør i Dansk Maskinhandlerforening Klaus Nissen og næstformand i Dansk Maskinhandlerforening Lars Søndergaard, forbi for at uddele et af foreningens jubilæumsfonds ni legater til unge mennesker, som har udmærket sig både på det faglige niveau og på det personlige plan. Den heldige modtager var Rasmus Bohlbro Skou, der i 2018 deltog i Danmarks bedste lærling – landbrugsmaskinmekaniker.

Rasmus Bohlbro Skou er vokset op på et landbrug og har også været i gang med at uddanne sig til landmand. Faktisk nåede han så langt, at han blev færdig som landbrugsassistent. Men tanken om hvor svært det er at blive selvstændig landmand, fik ham til at skifte kurs.

- Jeg interesser mig meget for det tekniske og kan godt li' at dykke ned i hydraulik, motor og el-opgaver, så det var en naturlig vej at gå. Der er mange firmaer, der efterspørger landbrugsmaskinmekanikere, så det er altid muligt at få job, fortæller Rasmus Bohlbro Skou i en pressemeddelelse.

- Jeg er rigtig godt tilfreds med at være her hos PN Maskiner. Det er dejligt at være en del af en stor forretning, fordi det giver en god fleksibilitet. Jeg har for nylig fået en helt ny servicebil, så jeg er meget ude hos kunderne og lærer noget nyt hver dag, siger Rasmus Bohlbro Skou.

Sammen med legat-diplomet følger 10.000 kroner.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Mens regeringen tøver, holder danskerne i kø

Læserbrev: Omtrent fire måneder er der gået, siden den socialdemokratiske transportminister, Benny Engelbrecht, proklamerede i JydskeVestkysten, at han for længst er trukket i arbejdstøjet, og at der fra regeringens side bliver arbejdet hårdt på en ny infrastrukturplan. Noget vi i Venstre selvsagt var glade for at høre. Nu er der som sagt gået over fire måneder, og på kalenderen står der 2020. Mere end et halvt år er gået, siden Socialdemokratiet flyttede ind i regeringskontorerne, og danskerne er endnu ikke stillet en infrastrukturplan i udsigt. Mens trafikken på de danske veje snegler sig afsted, og borgere og virksomheder bruger mere tid på kø og trængsel, kan transportministeren end ikke sætte et årstal på en ny infrastrukturplan. Alle os sydjyder må således gå rundt i uvished – vi ved ikke, om vi er købt eller solgt. Og uvisheden skaber selvfølgelig bekymring. For hvad skal der ske med Ny Midtjyske Motorvej? E45/E20 ved Kolding? Rute 11 fra Korskro til Varde? Eller for den sags skyld opgraderingen af Rute 11 til Tønder? Ingen ved det. Sidste år kom vi i Venstre i mål med en aftale om at investere mere end 110 milliarder kronet i vores infrastruktur frem mod 2030. Investeringer, som ville sikre vækst og bosætning over alt i Danmark. Derfor er det mildest talt bekymrende, at vi i Sydjylland ikke kan vide os sikre på, om de investeringer, som vi i Venstre var med til at aftale, overhovedet bliver til noget. I Venstre vil vi arbejde for, at vi hurtigst muligt bliver indkaldt til forhandlinger om en infrastrukturaftale. Vi kan ikke vente længere. For når borgere og virksomheder holder i kø koster det samfundet 20 milliarder kroner om året. Derfor er en god og sammenhængende infrastruktur helt grundlæggende for fortsat vækst og udvikling. Noget som er altafgørende, hvis vi skal investere i velfærd og grønne løsninger. Så alt imens regeringen har skudt endnu et løfte til hjørne, må vækst og udvikling sættes på pause.

Annonce