Annonce
forside

Ravsted stadig tæt på nedrykning

Ravsted: En jævnbyrdig kamp endte retfærdigvis 1-1 mellem Ravsted og Midtals. Resultatet betyder, at hjemmeholdet stadig skal kæmpe for at undgå nedrykning.

Selvom kampen over 90 minutter var en lige affære, var dette ikke tilfældet i første halvleg. Her havde gæsterne fra Midtals overtaget og kunne da også bringe sig foran 1-0 på en friløber.

Efter pausen blev det tydeligt, at Ravsted ikke ville gå tomhændet fra banen. Mathias Beck tog sagen i egen hånd og udlignede til 1-1.

Stillingen holdt til slutfløjt, på trods af et gult kort til Midtals' målmand, Morten Strüssmann.

Fodbold, serie 2:

Ravsted UI-Midtals IF 1-1 (0-1)

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Det handler om et ordentligt arbejdsmiljø

Når jeg som medlem af økonomiudvalget har valgt offentligt at gå i rette med Mogens Rerups adfærd, er det for at beskytte vores medarbejdere mod psykisk dårligt arbejdsmiljø og for at tydeliggøre over for medarbejdere, at de har retten til at sige fra over for enhver adfærd, der kritiserer og krænker. Denne sag handler om at sikre et ordentligt arbejdsmiljø bag det arbejde, der sker i forvaltningerne. HK og Dansk Socialrådgiverforening har henvendt sig til Haderslev Kommune og er medunderskriver af brevet, idet begge fagforeninger har udtrykt bekymring for deres medlemmers ve og vel. Desværre har konflikterne stået på i årevis og er kørt i hårdknude, og der er tale om et langvarigt pres på en personalegruppe og af medarbejdere og ledere, der fortsat kan se, at de bliver hængt ud med navns nævnelse til social udskamning på sociale medier. Partsrepræsentanters rolle er at føre sag på borgeres vegne og at varetage borgerens interesser. Det kræver et samarbejde for at få et ofte kompliceret sagsforhold til at gå op, som de fleste har en gensidig interesse i. Kommunen kan afvise en person som partsrepræsentant, hvilket sker i så sjældne tilfælde, at jeg ikke i andre situationer har hørt om dette i Haderslev Kommune. Det sker kun, hvis partsrepræsentanten tilsidesætter borgerens egne interesser i sagen, eller hvis vedkommende optræder truende eller voldeligt over for myndighedspersoner. Brevet til de kommunalt ansatte er det politiske budskab om, at vi tager arbejdsmiljøet seriøst. I brevet er der samtidig en opfordring om at styrke dialogen på arbejdspladsen, så ingen medarbejder skal føle sig alene i konfliktfulde situationer.

Annonce