Annonce
Esbjerg

Reality-stjerne åbner populær donutkæde i Esbjerg

Den ekspansive donut-kæde, Bronuts, åbner inden længe i Esbjerg. Foto: PR
Den succesfulde donuts-kæde, Bronuts, åbner inden længe i Torvegade i Esbjerg.

Esbjerg: I København, Aarhus, Aalborg og andre store danske byer har de stået i lange køer. Og nu får endeligt også esbjergenserne mulighed for at smage på donuts fra den fremadstormende kæde, Bronuts.

På Facebook oplyser Bronuts, at kæden nu har indgået aftale omkring et leje i Esbjerg. Videre oplyser kæden, at åbningsdatoen endnu ikke er fastlagt, men at man forventer, at det bliver indenfor et par måneder. Derudover begynder Bronuts snart at lede efter fuldtid, deltid og ungarbejdere.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra folkene bag Bronuts, men stedet hvor kæden åbner i Esbjerg, skulle være i et lejemål i Torvegade 34 på hjørnet af Torvegade og Norgesgade.

Bag kæden står reality-stjernen Türker Alici, kendt fra tv-programmer som Paradise Hotel og Robinson Ekspeditionen, sammen med sin bror Ninos Oraha.

Selvom Bronuts er en relativt ny kæde med under to år på bagen, er den næppe gået mange næser forbi i særligt de yngre generationer. Således har Bronuts nu otte forretninger i Danmark, en niende på vej i Herning, og man har netop annonceret, at Horsens bliver den 10. i rækken.

Annonce

Vilde donuts

Med skarp online-markedsføring, markante pangfarver, en smule kendisfaktor og et populært produkt har det ikke været usædvanligt med køer foran de nuværende butikker. Bronuts har formået at ramme plet med kædens vilde toppings. Desuden er kæden kendt for at eksperimentere med deres donuts som blandt andet Bounty-Donuts, Twix, Mars, Snickers og selvfølgelig Oreo’s og meget mere.

At donuts bliver mere og mere populære i Danmark, kan blandt andet ses ved at, der løbende er kommet større og større konkurrence på markedet. Således åbnede Mojo Donuts sidste år i Englandsgade i Esbjerg, ligesom også Café Donuts åbnede i Kongensgade. Sidstnævnte er dog lukket igen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv

Esvagts røde skibe vil sejle grønt

Sport

Lyt til speedwaypodcasten 'Ryttergården': Besøg af Danmarks mest vindende kører nogensinde

Annonce