Annonce
Kolding

Red Barnet har brug for indsamlere i Kolding

En indsamler får i gennemsnit 1.000 kr. i bøtten. Søndag den 6. september samles der ind i tidsrummet fra kl. 10-18. Arkivfoto.
Annonce

Kolding: Søndag den 6. september samler Red Barnet ind til at hjælpe de børn, der er hårdest ramt af coronapandemien, men der mangler indsamlere i Kolding.

Kampen mod virussen trækker ressourcer væk fra for eksempel livsvigtige vaccineprogrammer, og det kan ifølge FN koste 6.000 børn livet hver dag.

− Der er mere end nogensinde brug for, at vi stiller op for børnene. Hvis vi ikke handler omgående, kan vi på rekordtid komme til at smadre de enorme fremskridt, som det har taget årtier for verdens børn at tilkæmpe sig. Ved at melde sig som indsamler kan man hjælpe Red Barnet med at hjælpe de børn, der betaler den allerhøjeste pris for corona, siger Red Barnets generalsekretær, Johanne Schmidt-Nielsen.

Pengene fra landsindsamlingen går til Red Barnets arbejde. Ude i verden er det blandt andet til medicin, mad og skolegang til udsatte børn i krigsramte og fattige lande og til nødhjælp til børn i lande som for eksempel Libanon, hvor corona lige nu kun er én ud af flere katastrofer. Herhjemme i Danmark bruges pengene blandt andet på aktiviteter for børn, der er uden for fællesskabet.

Indsamlingen bliver i år kontantløs for at begrænse risikoen for smittespredning. Det betyder, at donationer sker via MobilePay eller sms.

Man kan tilmelde sig som indsamler på hjemmesiden tilmeld.redbarnet.dk. Det tager cirka tre timer at være indsamler.

Annonce
Annonce
Danmark

Opdateret onsdag: 558 nye smittede i Danmark

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Trekantområdet

Forslag til ny bypark byder blandt andet på tobaksplanter, hundeskov og vandhuller med salamandere

Annonce