Annonce
Redaktøren anbefaler

Redaktøren Anbefaler: Du skal høre på Erling

Foto: Birgitte Heiberg
Annonce

Erling på 70 har kræft. Derfor kan han ikke mærke, at han er sulten, og han opdager det heller ikke altid, når han hver nat kaster op.

Men i Podcasten Danmark fortæller han, at det ikke nødvendigvis havde behøvet at være sådan, for hvis Erling var kommet til sin læge tidligere, så kunne lægerne have gjort mere.

Erling har et budskab til alle mænd, både de yngre og de ældre. Og også til os kvinder.

Lad være med at være så dum som mig! Gå til lægen! Og gør det nu!

Hvis du kun kan nå at lytte til en podcast i denne uge, så vil jeg for dit helbreds skyld anbefale dig at lytte til Erling. Du finder ham her.

Hvis du har lidt mere tid, så er her tre andre stærke fortællinger:

Sådan var George Floyd: Dansk kvinde kendte ham

Foto: Privat

Da afroamerikaneren George Floyd døde under en hårdhændet anholdelse mandag den 25. maj, tændte det en ild i USA som har bredt sig med demonstrationer i hele verden. Men hvem var George Floyd egentlig? Det kan du høre i den her podcast, fortalt af 60-årig Anne Volk Hemmerlin fra Horsens. Hun er virkelig et lyt værd.

Bisonmanden fra Morud: Jeg græder stadig

Foto: Anne Volck Hemmerlin

Bisonmanden fra Fyn, Niels Henrik Ove er en blandt mange indehavere af for eksempel dyrefarme, som har reddet skindet, fordi helt almindelige mennesker har doneret enorme beløb for at redde dyrene. Han er dybt taknemmelig, fordi det reddede hans dyr fra aflivning. Podcasten er et eksempel på en af de gode ting, som er kommet ud af coronakrisen, og derfor synes jeg, at du skal høre den.

En grevinde betyder intet: B&O kæmper for at overleve

Foto: Christian Nordholt

Mange danskere kender og har et forhold til virksomheden B&O. Men virksomheden er i krise og har været det længe. Seneste forsøg på at ændre kursen er, at grevinde Alexandra er blevet ansat, og at virksomheden får tilført 400 millioner kroner, som den kan sætte til salg som nye aktier. Men hvorfor er det egentligt gået så galt for den virksomhed, som vi kender så godt? Og kan de rette kursen op? Det får du svar på i den her podcast.

Foto: Thomas Lekfeldt, Ritzau/Scanpix

Brødtekst

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Varde

Ingen kære mor: Skoleleder sender eleverne hjem, hvis de overtræder coronaregler

Annonce