Annonce
Sport

Redaktøren anbefaler tre podcasts til dig

Signe Vestergaard Bansø, podcastredaktør hos Avisen Danmark, giver dig her sine bedste tip til, hvad du kan høre på podcast.

Der er masser af podcasts på hylderne hos Jysk Fynske Medier for dig som abonnent. Podcasts er lydprogrammer, du kan høre, når det passer ind i din dag. Her anbefaler podcastredaktør på Avisen Danmark Signe Vestergaard Bansø tre podcasts til dig:

1 "Podcasten Danmark"

Det er sjældent, at en fodboldnyhed når så bredt ud som nyheden om en ny turnering ved navn Super League gjorde i denne uge. Den er et godt eksempel på de historier, som du kan høre i "Podcasten Danmark". Her får du serveret essensen af de vigtigste historier, så du får det overblik, som du måske mangler i det larmende nyhedsbillede. Derfor anbefaler jeg "Podcasten Danmark".

2 "Mortens Madklub"

Jeg lytter til "Mortens Madklub", fordi den giver mig netop det, jeg har brug for, når der skal laves lækker mad i weekenden. En let tilgængelig instruktion i, hvordan jeg brillerer bag gryderne. Her giver landets sejeste kokke dig tip og tricks til gourmetmad derhjemme. Jeg føler mig godt hjulpet på vej, derfor anbefaler jeg podcasten til dig. Du finder den også i din foretrukne podcastplatform.

3 "Adapter"

"Adapter" er en podcast om teknologi, men slet ikke så nørdet, som man kunne frygte. Værterne, Emile og Janus, fører mig nemlig ind i den teknologi, som man kan bruge nu og her i sin hverdag. Men som jeg ikke altid orker at sætte mig ind i. For eksempel har jeg lært, at teknologi kan bruges til at lette børns angst. Det var overraskende, og jeg vil anbefale dig at høre "Adapter". Du finder den også på din foretrukne podcastplatform.

4 "r8Dio - Undskyld vi roder"

Er du til satire, så vil jeg anbefale dig r8Dio, hvor man følger udviklingen af den nye, fiktive tale-snakke-sludreradio, som det hedder. Radiodirektør Klavs Bundgaard og programchef Allan Sindberg, spillet af Kasper Nielsen og Brian Lykke, gør tykt grin med radioproducenter og hele radio-landskabet de seneste år. De vandt prisen for Årets Satire ved prisuddelingen Radiodays i 2020 og ikke uden grund. Det er hylende morsomt, derfor anbefaler jeg podcasten.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce