Annonce
Sport

Redaktøren anbefaler tre podcasts til dig

Signe Vestergaard Bansø, podcastredaktør hos Avisen Danmark, giver dig her sine bedste tip til, hvad du kan høre på podcast.

Der er masser af podcasts på hylderne hos Jysk Fynske Medier for dig som abonnent. Podcasts er lydprogrammer, du kan høre, når det passer ind i din dag. Her anbefaler podcastredaktør på Avisen Danmark Signe Vestergaard Bansø tre podcasts til dig:

1 "Podcasten Danmark"

Det er sjældent, at en fodboldnyhed når så bredt ud som nyheden om en ny turnering ved navn Super League gjorde i denne uge. Den er et godt eksempel på de historier, som du kan høre i "Podcasten Danmark". Her får du serveret essensen af de vigtigste historier, så du får det overblik, som du måske mangler i det larmende nyhedsbillede. Derfor anbefaler jeg "Podcasten Danmark".

2 "Mortens Madklub"

Jeg lytter til "Mortens Madklub", fordi den giver mig netop det, jeg har brug for, når der skal laves lækker mad i weekenden. En let tilgængelig instruktion i, hvordan jeg brillerer bag gryderne. Her giver landets sejeste kokke dig tip og tricks til gourmetmad derhjemme. Jeg føler mig godt hjulpet på vej, derfor anbefaler jeg podcasten til dig. Du finder den også i din foretrukne podcastplatform.

3 "Adapter"

"Adapter" er en podcast om teknologi, men slet ikke så nørdet, som man kunne frygte. Værterne, Emile og Janus, fører mig nemlig ind i den teknologi, som man kan bruge nu og her i sin hverdag. Men som jeg ikke altid orker at sætte mig ind i. For eksempel har jeg lært, at teknologi kan bruges til at lette børns angst. Det var overraskende, og jeg vil anbefale dig at høre "Adapter". Du finder den også på din foretrukne podcastplatform.

4 "r8Dio - Undskyld vi roder"

Er du til satire, så vil jeg anbefale dig r8Dio, hvor man følger udviklingen af den nye, fiktive tale-snakke-sludreradio, som det hedder. Radiodirektør Klavs Bundgaard og programchef Allan Sindberg, spillet af Kasper Nielsen og Brian Lykke, gør tykt grin med radioproducenter og hele radio-landskabet de seneste år. De vandt prisen for Årets Satire ved prisuddelingen Radiodays i 2020 og ikke uden grund. Det er hylende morsomt, derfor anbefaler jeg podcasten.

Annonce
EfB For abonnenter

Groggy målmand, hjemsendte spillere og en regulær drømmekasse fra distancen - alt om EfB's træningskamp mod Thisted får du lige her..

Danmark

Tirsdagens coronatal: Yderligere 46.590 coronatilfælde - tallet for indlagte når 918

Annonce
Annonce
Annonce
Esbjerg For abonnenter

Ung sosu'ers dramatiske nedtur: Forgældet narkohandler solgte hårde stoffer ved vilde fester i kolonihavehus

Kolding For abonnenter

Landsby i top fem over byer, hvor folk bliver boende: Søren har boet her i 27 år og har ingen planer om at flytte

Tønder

Jagten er gået ind på Trine Jepsens efterfølger: Hvem skal være ny direktør på Schackenborg?

Billund

Grindsteds debutant fik aftenens største bifald: Endnu en sejr bringer Grindsted tæt på topholdene

Mens politikerne skændes om løsningen: Virksomheder mangler akut hænder til 14.000 jobs

Esbjerg For abonnenter

Simon købte sin mormors hus, rev det ned og bygger nyt: Flere og flere forløser nybyggerdrømme i midtbyen

Freebee vil investere sig til grøn omstilling: Jeg vil gerne gøre tingene bedst muligt for dem, der kommer efter os

Erhverv

27-årig iværksætter køber flagstangsfabrik: - Det har været svært at vælge at sælge

3F-formand stopper efter afsløringer om dobbeltliv: Her er det, du skal vide om sagen

Varde

Frantz og Margit har mærket interesse for at købe velkørende forretning: - Men hjertet banker for, at den fortsat skal skabe liv i hjembyen

Aabenraa For abonnenter

100 år på fredag: Aabenraa-kunstner satte varige spor i sit lokalområde

Sport

Antonsen og Axelsen får bøde på 25.000 for DM-afbud

Annonce