Annonce
Livsstil

Redaktørens klumme: Ej blot til lyst

Hver uge plejer vi at besøge et fynsk hjem, men ugens boligreportage har måttet vige pladsen for et tema om hjemmekontorer og hjemmearbejdspladser. Faktisk gentager vi en succes fra foråret 2020, hvor hele samfundet jo lukkede ned som følge af pandemien.

Det betød også, at mange af os ikke forlod matriklen for at gå på arbejde, men gennemførte en listig kombination af hjemmearbejdsplads og hjemmeklasselokale.

Jeg inddrog et hjørne af køkkenet, hvor et gammelt skrivemaskinebord, der både har fungeret som minikøkken, makeupbord og kreabord for døtrene, blev min hjemmearbejdsplads.

Annonce

Det var i hvert fald der, hvor jeg hver dag placerede den bærbare computer, høretelefonerne og alle de løse ark papir efter endt arbejdsdag.

Det skete dog oftest, at jeg gik ind og satte mig ved spisebordet i formandsstolen, som er et af de fedeste designobjekter, jeg har. En gammel kontorstol med armlæn fra 1950’erne, der er polstret og betrukket med lysebrunt/cremefarvet Hallingdal-stof designet af Nanna Ditzel.

Formandsstolen har oprindelig stået i en fynsk virksomheds bestyrelseslokale og var lige til at restaurere, fordi stoffet er en klassiker.

Men efter to omgange med covid-19 er flere danskere begyndt at arbejde mere hjemme. Og det fordrer selvfølgelig en permanent løsning i indretningen. Det er det, vi giver nogle gode idéer til i denne uge.

Jeg inddrog et hjørne af køkkenet, hvor et gammelt skrivemaskinebord, der både har fungeret som minikøkken, makeupbord og kreabord for døtrene, blev min hjemmearbejdsplads.


Annonce
Livsstil For abonnenter

Zoo-direktør i Odense tror på dyret i mennesket og ikke mennesket i dyret: - Hvis jeg ikke søgte jobbet, ville jeg ikke kunne leve med mig selv

Annonce
Annonce
Annonce
Sydjylland

Hotel- og barejer sad midt i middagsselskab, da de nye restriktioner blev præsenteret: Mentalt er det næsten ikke til at holde til

Kolding For abonnenter

29-årig mor dømt for at tæve kæreste med ledning og stikke ham med kniv: Nu er parret kærester igen

Esbjerg

Borgmestre raser efter besøg på Christiansborg: - Folketingspolitikere befinder sig jo på en anden planet

Sport

Kristina Jørgensen sprudlede og blev Danmarks topscorer: Det er bare super fedt, at vi kører dem over - se de herlige billeder

Mange er dybt berørt: Den fynske fodboldlegende Lars Høgh er død 62 år gammel

Erhverv For abonnenter

Prisbelønnet industrivirksomhed er gået konkurs: Nu skal den sælges til højestbydende for at redde arbejdspladser

Erhverv

Fylder 70 til jul: Advokat stopper som partner, men fortsætter med paragrafferne

Aabenraa

Efter et hårdt første leveår med nedlukninger og restriktioner: Restaurant får stor hæder i førende dansk spiseguide

Vaccine tilpasset Omikron kan være klar til marts

Sport

VM-festen i det spanske ruller videre: Ungarn fik én på låget i ny dansk håndboldopvisning

Sport For abonnenter

VM-kommentar: Det er nye tider på landsholdet - og heldigvis for det

Sydjylland

Stort spillested er 'pisse skuffet' over nye nedlukninger: Kan miste en halv million og må sende medarbejdere hjem

Annonce