Annonce
forside

Reddet på målstregen

Fodbold, U19 division, drenge:

HIK - SønderjyskE 2-3 (1-1)

Hellerup: På papiret lignede det en klar sejr til sønderjyderne, da det var et opgør mellem toppen og bunden. Det sønderjyske tophold kom dog i overraskende problemer og havde et hyr med at holde modstanderne på afstand.

SønderjyskE kom dog stille og roligt med, og Nicolai Dupont scorede kampens første mål. Derefter kom HIK til et nemt mål på et selvmål af sønderjyderne.

HIK bragte sig foran 2-1 i 2. halvleg. Der opstod panik i den sønderjyske lejr, et nederlag til et bundhold er lettere pinligt, og noget skulle der ske. Der blev foretaget ændringer i opstillingen, og det lykkedes for Kristian Bach at udligne.

Men først i de alle sidste minutter fik SønderjyskE scoret sejrsmålet, og igen var det igen Nicolai Dupont, som på et hængende hår fik reddet gæsterne fra et pinligt pointtab.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Det handler om et ordentligt arbejdsmiljø

Når jeg som medlem af økonomiudvalget har valgt offentligt at gå i rette med Mogens Rerups adfærd, er det for at beskytte vores medarbejdere mod psykisk dårligt arbejdsmiljø og for at tydeliggøre over for medarbejdere, at de har retten til at sige fra over for enhver adfærd, der kritiserer og krænker. Denne sag handler om at sikre et ordentligt arbejdsmiljø bag det arbejde, der sker i forvaltningerne. HK og Dansk Socialrådgiverforening har henvendt sig til Haderslev Kommune og er medunderskriver af brevet, idet begge fagforeninger har udtrykt bekymring for deres medlemmers ve og vel. Desværre har konflikterne stået på i årevis og er kørt i hårdknude, og der er tale om et langvarigt pres på en personalegruppe og af medarbejdere og ledere, der fortsat kan se, at de bliver hængt ud med navns nævnelse til social udskamning på sociale medier. Partsrepræsentanters rolle er at føre sag på borgeres vegne og at varetage borgerens interesser. Det kræver et samarbejde for at få et ofte kompliceret sagsforhold til at gå op, som de fleste har en gensidig interesse i. Kommunen kan afvise en person som partsrepræsentant, hvilket sker i så sjældne tilfælde, at jeg ikke i andre situationer har hørt om dette i Haderslev Kommune. Det sker kun, hvis partsrepræsentanten tilsidesætter borgerens egne interesser i sagen, eller hvis vedkommende optræder truende eller voldeligt over for myndighedspersoner. Brevet til de kommunalt ansatte er det politiske budskab om, at vi tager arbejdsmiljøet seriøst. I brevet er der samtidig en opfordring om at styrke dialogen på arbejdspladsen, så ingen medarbejder skal føle sig alene i konfliktfulde situationer.

Annonce