Annonce
Billund

Refborg Hotel og Spiseri åbner op for takeaway: - Man bliver så taknemlig for den gode opbakning

Refborg Hotel og Spiseri tilbyder nu også takeaway. Arkivfoto: Martin Ravn
Efter at have lukket ned for restauranten i to uger er det nu muligt at bestille takeaway til fredag og lørdag hos Refborg.

Billund: Refborg Hotel og spiseri har åbnet op for takeaway fredag og lørdag.

- Vi gør det, fordi vi savner vores gæster, og vi savner at mærke suset, som vi ellers er vant til at have hver dag. Og så gør vi det også, fordi vi er blevet opfordret til det af vores gæster, siger indehaver af Refborg, Torben Klovborg.

Takeaway-menuen består af både forret, forskellige hovedretter og desserter. Desuden er der også retter til børnene og en særlig "familiepakke" der svarer til to voksne og to til tre børn.

Menuerne kan ses på Refborgs facebookside og hjemmeside, og bestillingen foregår via mail eller telefon. Maden afhentes på Refborgs parkeringsplads.

- Folk kører hen på parkeringspladsen, afregner på enten mobilepay eller kort og så kommer vi fluks med deres mad, og så kan de køre hjem, forklarer Torben Klovborg.

Maden er desuden varmet, så den er lige til at sætte på bordet, og når man bestiller, opfordrer Torben Klovborg desuden, at man bestiller på ’skæve’ tidspunkter.

- Jeg har bestillinger klokken 18.44 og 19.27, hvilket er perfekt, for så kan vi fra køkkenets side pakke tre minutter før afhentning, og hvis folk så kommer til tiden, kører det bare på skinner.

Rørt over respons

Sidste weekend var første gang under coronakrisen, at det var muligt at købe takeaway hos Refborg, og indehaveren melder, at det gik forrygende.

- Det gik rigtig godt, og lørdag måtte vi melde det hele udsolgt klokken 16, siger Torben Klovborg.

Da langt det meste af personalet er sendt hjem, vil tilbuddet om takeaway ikke blive udvidet til eksempelvis også at gælde hverdagene.

- Indtil videre gælder det fredag og lørdag, og vi tager en weekend ad gangen, siger Torben Klovborg, der har fået positiv respons på, at hotellet åbner op for takeaway.

- Jeg har fået god respons på både mail og Facebook. Man bliver simpelthen så taknemlig for den gode opbakning, der har været. Man bliver så rørt over de rigtig gode tilbagemeldinger. Folk vil rigtig gerne gøre noget, så vi også er her på den anden side af det.

Annonce

Rabatter og samarbejde med ABC

Foruden tilbuddet om takeaway er der også 20% rabat på butikken.

- Vi har udløbsdato på nogle varer, og så er det også for at få noget liv. Kom hid, for vi gør hvad vi kan på alle mulige måder, lyder det fra Torben Klovborg.

Et tredje initiativ er et samarbejde mellem ABC og Refborg, hvor dagligvarebutikken sælger chokolade og andre lækkerier for hotellet.

- Vi startede allerede dagens efter, at statsministeren havde lukket det hele ned, med at sælge Summerbird-produkter i ABC for ikke at risikere at brænde inde med vores påskevarer. Det ville ABC heldigvis gerne være med til, siger Torben Klovborg og melder, at der stadig er chokolade fra Refborg på ABC's hylder.

Annonce
Billund For abonnenter

Cassandra stod frem efter lumre beskeder fra chefen: Hvis ikke jeg gjorde noget, ville det bare blive ved

Danmark

De seneste coronatal: Otte døde og 50 færre indlagte

Annonce
Annonce
Annonce
Billund

Susan og Hans Jørgen byggede historisk villa om: Nu er de pensionister og vil ned i ét plan. Men nabohuset skæmmer

Erhverv For abonnenter

Køreskole er pludselig lukket: Tidligere direktør er sygemeldt, og elever kan ikke få pengene igen

Varde

Alvorlig sag om blufærdighedskrænkelse på skole: Tre mandlige elever anmeldt for at krænke pige

Team Esbjerg For abonnenter

Nu er der pres på: Team Esbjerg er pisket til at vinde på lørdag

Formand for landdistrikter om penge til sportshaller i bytte for flere vindmøller og solceller: - Det er slet ikke nok

Varde

Campingfamilie med sjælden ros til myndighederne efter brand løb løbsk: Derfor er der glæde efter drama i strid blæst

Erhverv For abonnenter

Total tavshed om Ecco-fadæsen: Konservative-toppolitikere nægter at tale om Niels Flemming Hansens farvel til ordførerpost

Lærlingen Carl Emil gider ikke mere bullshit: Skolens maskiner er ældre, end min far

Varde

Pia-Vera må ikke købe nyt tøj i et år: Ærligt, så har jeg lige skullet arbejde med mig selv i forhold til at gå i tøj, andre har gået i før mig

Færre fugle, døve marsvin og flere invasive arter ved Vesterhavet: Forsker kalder planerne om 10.000 vindmøller i Nordsøen for 'verdens største marinbiologiske eksperiment'

Esbjerg For abonnenter

Drukfest for skoleelever bliver ikke lavet om: Mens dele af landet forbyder alkohol på sidste skoledag, holder Esbjerg fast i de gamle traditioner

Kultur For abonnenter

Vejen Kunstmuseum har været lukket i halvandet år: - Jeg ser det ikke som et problem, at vi ikke har åbnet

Rejser

Millioner vil have de billetter, der kan sende danskere på månedlang ferie i hele Tyskland for 68 kroner

Annonce