Annoncørbetalt indhold

Hvad kan refinansiering af lån gøre for dig?

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Sponsoreret af lead Supply


Annonce

Mange danskere oplever at opbygge gæld henover livet. For mange er det at have gæld en individuel situation. Det er der selvfølgelig flerer faktorer der bestemmer som gældesns størrelse, renten, ens indkomst samt flere andre detaljer. Igennem livet kan man gøre flere ting for at få stå i en god situation når et kommer til ens gæld. 2 ting man kan foretage sig er at genforhandle sin gæld med banken, ofte hvis man har gæld til et hus eller en lejlighed, eller samle sine lån online, hvis man førhen har taget flere mindre lån online.

Refinansiering med et såkaldt samlelån kan nødvendigvis ikke gøre dig hurtigere gældfri, men det kan i mange tilfælde gøre det billigere for dig, samt gøre det mere overskueligt. Ved at samle dine lån til et, genforhandler du en samlet rente på lånene, fremfor at have forskellige renter. Den samlede rente på lånene vil i de flestes tilfælde være mindre, end den samlede rente man havde førhen, ved de forskellige låneubdyere.

Dette er selvfølgelig ikke ensbetydende med, at det er den rette løsning for alle, da det afhænger meget af din nuværende gælds- og økonomisituation.

Bliver man hurtigere gældfri med et samlelån?

Hvis konceptet bag samlelån er relativt nyt for dig, er det ikke sikkert, at du er bekendt med lånets fordele og ulemper. Dermed vil du sandsynligvis heller ikke være bekendt med årsagerne til, at et sådant lån i nogle tilfælde kan hjælpe dig med at blive hurtigere gældfri.

Det er ikke for alle at et smalelån er relevant. Derofr vil vi herunder belyse nogle af de fordele og ulemper der er ved et samlelån:

Fordele:

● Når du samler dine gæld i ét lån, er der en chance for at du får et større månedligt rådighedsbeløb. Det betyder, at du har flere penge til at betale et egentlig afdrag, i stedet for renter og gebyrer.

● Du får lettere ved at overskue hele processen, da du fremadrettet kun har én gældspost, du skal koncentrere dig om.

Ulemper:

- Du kan kun samle dine lån op til 500.000 kr. online. Så hvis du har en større gæld end det, kan du kun samle dele af dit lån.

- Det er ikke alle låneudbydere der hjælper dig med at samle dine lån, så i nogle tilfælde skal du selv stå for den proces.

Er det relevant for dig?

Hvis du har mindre lån online der ikke overstiger 500.000, samt nogle renter du vurderer er for høje ift. det du kan få, kan et samlelån være relevant for dig. Lige meget hvad ka man altid undersøge sagen nærmere og se hvilken rente man eventuelt kan få til et lån hos de låneudbydere man overvejer at gå videre med.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.