Annonce
Debat

Reflektionen mangler

Debat: Mon snart politikere og opinionsdannere i Danmark og det øvrige EU snart forstår, hvad det er for folk, de har lukket ind i vores lande? Mennesketyper, som nu hærger gaderne med antijødiske og antiisraelske optøjer?

Det er trist at se Avisen Danmark deltage i skævvridningen af Israel-nyhedsdækningen, f.eks. mandag 17. maj, hvor man på side 15 ser overskriften: "40 dræbt ved israelske angreb i Gaza søndag" - og i introduktionen derunder: "188 blev dræbt" (i alt i Gazastriben).

Ja, sandsynligvis rigtigt, men hvorfor fremhæve (alene) disse tal? Hvor mange dræbte er der i Israel? Og hvor mange dræbte israelske børn? Måske færre, ja, og hvorfor så det?

Annonce

Der i den grad behov for opfølgning og reflektion. Hvor mange handelsboykotter af israelske varer deltager Danmark og EU i? Er det f. eks. derfor, at vi ikke længere kan købe Jaffa-appelsiner i Danmark?

Hvor er perspektiverne henne? Hvad ville danskerne sige til, hvis f.eks. Region Syddanmark var behersket af en politisk bevægelse, som ikke anerkendte staten Danmarks eksistens, og som jævnligt bombede resten af dronningeriget?


Hvad ville danskerne sige til, hvis f.eks. Region Syddanmark var behersket af en politisk bevægelse, som ikke anerkendte staten Danmarks eksistens, og som jævnligt bombede resten af dronningeriget?


Jævnfør Avisen Danmarks tv-reklamer må vi læsere have lov at forvente bare lidt mere balance og perspektiv af avisen.

Annonce
Danmark

Onsdagens coronatal: 353 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Kolding For abonnenter

Ukrainer idømt fire års fængsel, udvisning og bøde på 71 mio kr. i stor sag om ulovlig cigaretfabrik: - Først i dette øjeblik er det gået op for mig, hvor alvorligt det er

Danmark

CureVacs vaccine opfylder ikke kriterier i afgørende studier: Den er kun 47 procent effektiv

Cykling For abonnenter

I forsvar for Dannebrog: Den formstærke mester har udnyttet enhver chance for at cykle i rødt og hvidt

Annonce