Annonce
Debat

Regeringens udspil er gode nyheder for Varde Kommune

Læserbrev: Vi kan med glæde konstatere, at en udvidelse af statsvejen Hovedvej 11 mellem Korskro og Varde er en del af regeringens udspil til en ny langsigtet infrastrukturplan. Samtidig glæder vi os over, at de bløde trafikanter er tænkt med, og at der også afsættes midler til en cykelsti på strækningen.

Udvidelsen af Hovedvej 11 er vigtig for fremtiden i Varde Kommune, da strækningen er central for adgangen fra Varde og Vestkysten til motorvejsnettet og dermed resten af Danmark. Men som det er nu, sander trafikken på den cirka 10 km lange strækning til, og både turister, pendlere og erhvervsliv spilder dyrebar tid på at sidde i kø.

Det påvirker erhvervslivet, fordi transporttid har betydning for konkurrenceevnen og rekruttering af medarbejdere. Det samme gælder turismen. På skiftedage i sommerperioden sidder turisterne i kø, når de sluses til og fra motorvejsnettet til byerne på Vestkysten. Lige nu er trængslen så stor, at det kan ende med et fravalg af en af Danmarks største turistdestinationer.

Annonce
Varde Byråd. PR-foto

Trængslen på Hovedvej 11 mellem Korskro og Varde bremser væksten i Varde Kommune og langs den jyske vestkyst. Den forbedrede infrastruktur vil gøre det lettere at udnytte erhvervslivets og turismens potentialer og skabe bedre sammenhæng mellem Varde Kommune, den jyske vestkyst og resten af Danmark.


Udvidelsen af Hovedvej 11 er vigtig for fremtiden i Varde Kommune, da strækningen er central for adgangen fra Varde og Vestkysten til motorvejsnettet og dermed resten af Danmark.

Uddrag af læserbrevet


Derfor håber vi, at resten af Folketingets partier vil bakke op om en udvidelse af Hovedvej 11 på samme måde, som regeringen, Dansk Industri og Dansk Erhverv allerede gør. Det vil være en investering i et mere sammenhængende og balanceret Danmark.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kolding For abonnenter

Steen havde job, kone, børn og hus - men røg på flasken: Nu bor han på forsorgshjem og forsøger at komme ud af sit misbrug

Sydjylland

Region Syddanmark i top: Markant færre corona-patienter i respirator døde end i resten af landet

Annonce