Annonce
Speedway

Region Varde gafler grandprix-kører til ligatruppen

Australske Max Frickes helt store udfordring i 2020 bliver at deltage i grandprix-serien, men han bliver også en del af Region Vardes ligahold i speedway.
23-årige Max Fricke bliver en del af holdleder Steven Andersens trup til den kommende sæson.
Annonce

REGION VARDE: - Michael Jepsen Jensen er vores A-kører, men Max Fricke bliver et godt supplement.

Region Varde-holdleder Steven Andersen ser frem til at have to stærke kort på A-pladsen til den kommende sæson, hvor Andersen & Co. skal forsøge at tage revanche for 2019-sæsonen, hvor klubben missede en plads i den afsluttende superfinale.

- Vi ved endnu ikke, hvor mange matcher Jepsen Jensen og Fricke skal have. Vi må se, når kalenderne for de forskellige ligaer kommer, men Fricke skal ud at køre grandprix-serien, mens jeg forventer, at se "Liglad" i EM-serien, hvor Fricke som australier jo i hvert fald ikke er med.

- Det gør, at vi altid vil have en af dem til rådighed, og det ser jeg som et stort plus. Vores mål er at stille stærkt op hver neste gang.

Holdleder Steven Andersen har tidligere arbejdet med Max Fricke i Region Varde. Det var tilbage i perioden 2013-16, hvor Fricke ikke var så god, som han er nu.

- Dengang var han C-kører, så der er sket en hel del. Han er uhyggelig hurtig, og så er han præcis som Michael en rigtig rar person at arbejde sammen med. Det skal nok blive godt. Han kommer til at passe godt ind.

Og Fricke glæder sig til at være tilbage på Varde Motor Arena i Outrup i 2020.

- Jeg kan godt lide at køre i Danmark, og jeg ser frem til at blive en del af holdet. Jeg tror nok, at vi skal kunne gøre det godt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Esbjerg

Debat: Luk turistkontoret i Ribe

Annonce