Annonce
Speedway

Region Varde gafler grandprix-kører til ligatruppen

Australske Max Frickes helt store udfordring i 2020 bliver at deltage i grandprix-serien, men han bliver også en del af Region Vardes ligahold i speedway.
23-årige Max Fricke bliver en del af holdleder Steven Andersens trup til den kommende sæson.

REGION VARDE: - Michael Jepsen Jensen er vores A-kører, men Max Fricke bliver et godt supplement.

Region Varde-holdleder Steven Andersen ser frem til at have to stærke kort på A-pladsen til den kommende sæson, hvor Andersen & Co. skal forsøge at tage revanche for 2019-sæsonen, hvor klubben missede en plads i den afsluttende superfinale.

- Vi ved endnu ikke, hvor mange matcher Jepsen Jensen og Fricke skal have. Vi må se, når kalenderne for de forskellige ligaer kommer, men Fricke skal ud at køre grandprix-serien, mens jeg forventer, at se "Liglad" i EM-serien, hvor Fricke som australier jo i hvert fald ikke er med.

- Det gør, at vi altid vil have en af dem til rådighed, og det ser jeg som et stort plus. Vores mål er at stille stærkt op hver neste gang.

Holdleder Steven Andersen har tidligere arbejdet med Max Fricke i Region Varde. Det var tilbage i perioden 2013-16, hvor Fricke ikke var så god, som han er nu.

- Dengang var han C-kører, så der er sket en hel del. Han er uhyggelig hurtig, og så er han præcis som Michael en rigtig rar person at arbejde sammen med. Det skal nok blive godt. Han kommer til at passe godt ind.

Og Fricke glæder sig til at være tilbage på Varde Motor Arena i Outrup i 2020.

- Jeg kan godt lide at køre i Danmark, og jeg ser frem til at blive en del af holdet. Jeg tror nok, at vi skal kunne gøre det godt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Med fingrene i fælleskassen: Hvor meget bliver mon ikke opdaget?

Det er en fortærsket vittighed i mediebranchen, at der er for få naturkatastrofer og for lidt korruption i Danmark til, at man kan bedrive ordentlig journalistik. Måske står talemåden for fald. Det skyldes hverken den tørre sommer sidste år eller det våde efterår i år, men mere at tilliden til vores offentlige instanser er under pres. Det er ikke bare korruption, vi ser, men også offentligt ansatte lederes tilbøjelighed til at skaffe penge eller fordele til sig selv i kraft af deres job. Og det er mindst lige så slemt. Vi kunne her i avisen i denne uge fortælle, at en politiassistent og en politikommissær fra Esbjerg er tiltalt for at have instrueret en betjent i ikke at undersøge lovligheden af en knallert involveret i et færdselsuheld. Knallertens fører var søn af en politikommissær. Politifolkene er nu tiltalt for misbrug af offentlig stilling. Det var også i denne uge, der bød på en skrækhistorie om, at to tidligere ansatte ved Forsvarets Ejendomsstyrelse er tiltalt for at have modtaget bestikkelse på henholdsvis 1,7 million og 35.250 kroner. Dømmes de tiltalte, slutter de sig til den alt for lange række af sager, som svækker vores tillid til, at myndigheder og deres ansatte til enhver tid vil handle i fællesskabets interesse. Vi har Britta Nielsen-sagen. Vi har den ansatte i Skat, der blev idømt fire et halvt års fængsel for at hjælpe en ven med at få udbetalt uberettiget refusion af udbytteskat. Vi havde for nogle år siden sagen om it-firmaet Ateas bestikkelse af ansatte i Region Sjælland. Så er det jo, at man ikke kan lade være med at spekulere på, hvor mange lignende forbrydelser der ikke bliver retsforfulgt. Sikkert en hel del, vil mange nok gætte på. Når vi tænker sådan, er vi et skridt nærmere ved at miste tilliden til vores myndigheder og vores vilje til at betale skat til at opretholde dem. Det er dybt alvorligt. Politikerne har et arbejde at gøre, og det haster mere, end de måske selv er klar over.

Annonce