Annonce
Speedway

Region Varde holder på tre talenter

Patrick Hansen fortsætter i Region Varde i den kommende sæson. Foto: Sportxpress/Ritzau Scanpix
Patrick Hansen, Tim Sørensen og Michael Thyme bliver også en del af ligaholdet hos Region Varde Elitesport i den kommende sæson.
Annonce

REGION VARDE: Liaholdet fra Region Varde er efterhånden ved at have mange af sine kørere på plads til 2020-sæsonen, og senest er en C-kører og to D-kørere kommet på plads.

C-kører Patrick Hansen, der er kaptajn på det danske U21-landshold, har netop sat sit navn på en ny aftale, og i Region Varde ser man frem til det fortsatte samarbejde.

- Han er sympatisk, ambitiøs og bare et kæmpetalent, som vi ser frem til at være med til at udvikle endnu mere. Vi tror på, at Patrick Hansen for alvor bryder igennem i den kommende sæson, lyder meldingen fra Region Vardes Thomas Valsted.

Også Tim Sørensen, der igen er kategoriseret som D-kører, trækker Region Varde-vesten over hovedet i 2020.

- Han bliver en meget vigtig brik for os i bestræbelserne på at få succes. Tims talent blev for alvor understreget, da han i år kvalificerede sig til VM-serien for U21-kørere.

Endelig er Michael Thyme også kommet på plads.

- Det er dejligt at have Michael med ombord igen. Han var ved flere lejligheder i aktion i ligaen i denne sæson, og han gjorde en rigtig fin figur, siger Thomas Valsted.

JydskeVestkysten kunne for nylig fortælle, at Region Varde siger farvel til rutinerede Mads Korneliussen, der har valgt at indstille karrieren, mens Michael Jepsen Jensen fortsætter som A-kører i klubben.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Lad os nu få den cykelbro

Annonce