Annonce
Tønder

Regions Syddanmark åbner for indstilling af kandidater til årets frivillighedspris

Annonce

Tønder: Der er 70.000 kroner på højkant, når Region Syddanmark uddeler Frivillighedsprisen 2020 til tre vindere, der får en hovedprisen på 50.000 kr. og to priser på hver 10.000 kr. Sidste år gik hovedprisen til unge frivillige fra Ungdommens Røde Kors i Odense. Flere gange om ugen arrangerer de forskellige caféer for indlagte børn og unge på H. C. Andersens Børne- og Ungehospital, OUH.

De to andre priser gik til støtteforeningen Hjertet på Rette Sted fra Børne og Ungeafdelingen på Sydvestjysk Sygehus og Patientstøtterne fra Geriatrisk Afdeling på Svendborg Sygehus. Frivillighedsprisen gives for at påskønne den frivillige indsats for regionen og de syddanske borgere.

- I Region Syddanmark oplever vi, at frivillige bidrager med noget særligt. De tilfører ekstra værdi til glæde for borgerne, og de supplerer medarbejdernes professionelle pleje, behandling og omsorg. Vi er meget taknemmelige, og vi vil gerne hylde de frivillige og være med til at sætte ekstra fokus på den store indsats, de yder. Derfor uddeler vi med stor glæde Frivillighedsprisen – i år for femte gang, fortæller regionsrådsformand Stephanie Lose i en pressemeddelelse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce