Annonce
Esbjerg

Regionspolitikere vil varme unge op til valg

Esbjerg: Frem mod regionsvalget 21. november holder Region Syddanmark 15 valgmøder specielt for unge. I Esbjerg bliver der to: På torsdag 12. oktober foregår det på Rybners og 24. oktober på Social- og Sundhedshjælperskolen.

Fem regionale politikere er klar til at diskutere fire dilemmaer med de unge på Rybners. Som om læger og regioner skal bruge tid og penge på at forsøge at få folk til at stoppe med at ryge? Eller om lægerne hellere skal koncentrere sig om at gøre folk raske og for eksempel bruge pengene på bedre og nyt udstyr, flere ansatte i sundhedsvæsenet eller nye behandlingsformer?

Formålet med de 15 møder er at motivere de studerende til at stemme til regionsvalget, da undersøgelser viser, at særligt studerende på erhvervsuddannelserne har lav valgdeltagelse.

De deltagende politikere er Emil Hoffmann Madsen, Venstre, Karsten Uno Petersen, Socialdemokratiet, Holger Gorm Petersen, Nye Borgerlige, Niels Christiansen, Det Konservative Folkeparti og Anders Nielsen, Antimarxisterne. /exp

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Team Esbjerg For abonnenter

Så længe må Team Esbjerg undvære sin største stjerne: Status på Estavana Polmans knæskade

Regionalt For abonnenter

Region om lunken Carelink-bedømmelse: - Man kan godt være tilfreds med en Ford, selv om der står en Mercedes ved siden af

Annonce