Annonce
Tarm

Regionspolitikerne: Ja, nej og måske

Kristendemokraternes Marianne Karlsmose er ikke i tvivl om, at hun genopstiller til regionsrådsvalget om to år. Arkivfoto: Jørgen Kirk
Ringkøbing-Skjerns tre folkevalgte i regionsrådet har hver sit standpunkt, når det handler om genopstilling til valget i 2021

Ringkøbing-Skjern: Ja.

Så klart er svaret fra Kristendemokraten Marianne Karlsmose på spørgsmålet om hun genopstiller til næste regionsrådsvalg om to år. Den politiske næstformand i partiet er nemlig slet ikke færdig med arbejdet i Region Midtjylland, hvor hun i dag sidder i forretningsudvalget og psykiatri- og socialudvalget.

Hun bliver helt sikkert ikke kollega med socialdemokraten John G. Christensen. Han fortalte allerede sidste år, at han hverken ønsker at genopstille til regionsrådet eller byrådet, som han i dag er valgt til. Socialdemokraten rundede 70 år i december, og vil gerne have mere tid til sin familie, sit drone-firma og sine fritidsinteresser. Derfor forsvinder hans navn fra stemmesedlen til næste valg.

Tidligere Ringkøbing-Skjernborgmester Torben Nørregaard (V) holder til gengæld døren åben for en genopstilling til regionsrådet.

- Jeg er blevet 72 og synes sådan set, at man skal gøre plads til yngre kræfter. Men de skal jo også have tiden til det. Jeg har både tiden og lysten til at fortætte, og synes også, at jeg har noget erfaring at byde ind med. Derfor vil jeg ikke afvise, at jeg genopstiller til det næste valg også, siger han.

Sidste år havde Torben Nørregaard 75 mødedage i forbindelse med regionsrådsarbejdet.

- Hvis man er med i flere udvalg, så er der nogle ting, som skal passes, og det gør jeg rigtig gerne, siger Torben Nørregaard.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sydjylland

Se de nyeste tal: 77 indlagte corona-patienter i Region Syddanmark

Danmark

Live: Nu har 179 personer med coronavirus mistet livet i Danmark

Esbjerg

Esbjerg løber sammen og hver for sig

Sydjylland For abonnenter

Politiet i opråb: Uklare GDPR-regler forsinker opklaring af kriminalitet

Annonce