Annonce
Debatregler

Sådan deltager du i debatten på JydskeVestkysten

Vi tror på samtalen og den gode debat, hvor vi giver hinanden plads til at være uenige med respekt for hinanden. Derfor er vi altid glade, når vores læsere vil blande sig i vores nyheder og tidens tendenser Her er kort vores krav og regler til debatten både i avisen og på vores hjemmeside jv.dk.

Et læserbrev må maksimalt være 1400 tegn – inklusive mellemrum. I særlige tilfælde modtager vi indlæg på 2300 tegn inklusive mellemrum – men i sådanne tilfælde kan der være ventetid på publicering, da det ikke er alle dage, der er plads til de lange indlæg.

Husk altid navn, adresse og stillingsbetegnelse. Send også meget gerne et billede med af dig selv, som vi kan bruge som byline-billede.

Henvises til artikler eller indlæg, oplyses den præcise dato, som den pågældende tekst har været bragt.

Overskrider dit netop indsendte læserbrev ovenstående grænser, er du meget velkommen til at forkorte og at genfremsende det. Redaktionen forbeholder sig i øvrigt ret til at forkorte indsendte indlæg, eller at bede skribenten om at forkorte.

Debatindlæg, der vedrører generelle emner eller har bredere appel end lokalområdet, sendes til mailadressen debat@jv.dk.

Debatindlæg, der mest har interesse i en bestemt kommune, sendes til redaktionerne i de enkelte kommuner. Mailadresserne står nederst på denne side.

Har dit indlæg mere landsdækkende karakter end JydskeVestkystens regionale dækningsområde, forbeholder vi os desuden retten til at videresende indlægget til vores Danmark-sektion, der dækker alle Jysk Fynske Mediers udgivelser. Redaktionen kan kontaktes på opinion@jfmedier.dk.

JydskeVestkysten betaler ikke for debatindlæg eller kronikker.

Du kan læse Jyske Fynske Mediers presseetiske regler her.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Mailadresser på vores lokalredaktioner: Aabenraa: redaktion.aabenraa@jv.dk

Billund: redaktion.billund@jv.dk

Esbjerg: redaktion.esbjerg@jv.dk

Haderslev: redaktion.haderslev@jv.dk

Kolding: redaktion.kolding@jv.dk

Sønderborg: redaktion.soenderborg@jv.dk

Tarm: redaktion.tarm@jv.dk

Tønder: redaktion.toender@jv.dk

Varde: redaktion.varde@jv.dk

Vejen: redaktion.vejen@jv.dk

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce