Annonce
Vejen

Rejsebrev: Både guld, sølv og bronze i Abu Dhabi

De fire danske gymnasatikpiger vender hjem med masser af medaljer fra Abu Dhabi. Foto: Trine Lyngsø
Trine Lyngsø, Holsted, skriver om fantastiske oplevelser ved Special Olympics World Summer Games, der nu lakker mod enden

HOLSTED: - Så lakker Special Olympics World Summer Games 2019 i Abu Dhabi mod enden, skriver Trine Lyngsø, Holsted, som leder Danmarks atleter.

- I dag fik gymnasterne de sidste medaljer om halsen og i alt blev det til: Lene Dall - to 8. pladser, en 7. og en 6. plads og en flot guld medalje i boldøvelse. Malene Madsen - en 5. plads, tre sølv og en guld medalje i all around. Carina Andersen - 2 bronze, 2 sølv og en guld medalje i boldøvelse. Trine Larsen fra Fyn var oppe mod de allerbedste og fik tre 4 pladser, en 5 og en 7 plads.

- I gruppeøvelsen gik Gymnastikpigerne en 5. plads.

- Det har været helt fantastisk at være en del af dette forrygende stævne. Der har været mange, utrolige venlige frivillige til at sørge for, at alt gik så godt som muligt. Vi har haft besøg af to af gymnasternes familier, og de har trofast siddet på tribunen og klappet og heppet på pigerne, og også overværet præmieoverrækkelser på trods af, at de altid var meget forsinkede.

- I morgen er der afslutning ceremoni på Zayed Sports Center, og så tages flaget ned, ilden slukkes, og alle deltagere vender hjemad med rygsækken fyld med gode oplevelse, både på det idrætsmæssige, men også med troen på sig selv: ”Lad mig vinde, men hvis jeg ikke vinder, så lade mig gøre det, så godt som jeg kan”.

En lang rejse venter forude - kl. 3.00 med bus fra Abu Dhabi mod Dubai lufthavn, hvor vi flyver mod Kastrup kl. 8.20 lokal tid.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Esbjerg

En af Esbjergs rigeste familier vil bygge nyt sportsanlæg på historisk grund

Haderslev For abonnenter

Cecilie Haaland vil i byrådet: - Jeg kan godt frygte, at folk vil tænke, at jeg ikke ved noget om, hvordan tingene hænger sammen

Varde For abonnenter

Seniorforsker: Ingen tager vare på børnene i asbestsag – politikere må på banen

Billund

Mellem 25 og 35 hektar berørt af hedebrand: - Vi har været begunstiget af vejret

Annonce