Annonce
Kolding

Rejsegilde på Nordens største padelcenter: Over 100 har allerede meldt sig ind

Efter lidt startvanskeligheder kom kransen til sidst på plads. Gæsterne blev derefter bud på øl, vand og pølser. Foto: Casper Vagner Christensen
I starten af februar står Koldings nye padelcenter klar. Fredag var der rejsegilde på Nordens største padelcenter.

Kolding: Rejsegildet var knapt begyndt, før det risikerede at være ovre igen. Da håndværkerne skulle sætte kransen på toppen af stålkonstruktionen, der i fremtiden bliver Nordens største padelcenter, var de nemlig ved at støde deres lift ind i stålet.

Uheldet blev afværget, da flere af de fremmødte råbte til håndværkerne, at nu måtte de hellere passe på, og efter lidt justeringer nåede kransen toppen, før Erik Jørgensen, formand for Koldinghallerne, kunne byde gæsterne velkommen.

- Der var nok mange, der ikke troede på idéen, da Morten (Bugge, red.) præsenterede idéen om at bygge Nordsens største padelcenter. Men hvor der er vilje, er der vej, sagde Erik Jørgensen.

Morten Bugge håber, at der vil være et par hundrede medlemmer, når centret åbner, og så er det planen, at medlemstallet gerne skal stige efterfølgende.  Foto: Casper Vagner Christensen

Det er planen, at padelcentret, der har kostet 15 millioner kroner, skal stå færdigt den 1. februar, og centret kommer til at ligge i forlængelse af Koldinghallerne. Drømmen er at gøre padeltennis til en folkesport, sagde Morten Bugge, der er en af initiativtagerne til padelcentret, i sin tale. Derfor kommer der eksempelvis også til at være klubhus.


Det er fantastisk at stå her i dag, og vi er meget utålmodige efter at komme i gang. Vi glæder os helt vildt

Morten Bugge


Padel er en blanding af tennis og squash, og det har allerede fået en lang række koldingensere og mange andre til at gribe padelbattet. I Kolding findes der i forvejen et center på C.F Tietgensvej, som de tidligere håndboldspillere Lars Krogh Jeppesen, Søren Stoklund og Anders Oechsler står bag.

Annonce

Glæder sig

Padelcentret kommer til primært at være for medlemmer af KIF Padel Club, som Morten Bugge også selv har været med til at stifte. Det skete tilbage i 2019, og drømmen om et padelcenter har eksisteret længe.

- Det er fantastisk at stå her i dag, og vi er meget utålmodige efter at komme i gang. Vi glæder os helt vildt, siger Morten Bugge.

Allerede nu kan man besøge KIF Padel Clubs hjemmeside, hvor man kan melde sig ind og købe merchandise som kasketten her. Foto: Casper Vagner Christensen

Han fortæller, at 125 personer allerede har meldt sig ind i KIF Padel Club, og han forventer, at cirka 200 har meldt sig ind, når centret er klar til at slå dørene op. Den første pokal er allerede sikret til klubhuset, da et af klubbens unge medlemmer har vundet danmarksmesterskabet.

Padelcentret kommer til at bestå af ni baner - otte indendørs samt en enkelt udendørs - og det hele er lavet efter internationale standarder. Morten Bugge har tidligere fortalt til JydskeVestkysten, at et mål på sigt kunne være at tiltrække internationale stævner.

I første omgang handler det dog om at tiltrække trænere. Ifølge Morten Bugge er der omkring 60 uddannede trænere i Danmark, og KIF Padel Club leder fortsat efter trænere, så medlemmer kan få noget god træning.

- I fodbold og håndbold er det ofte forældrene, der står for træningen, men det er vi ikke helt dygtige nok til. Så vi vil stadig gerne have trænere, siger Morten Bugge.

Mange var mødt op til rejsegildet. Ifølge Morten Bugge er der omkring 40 sponsorer af forskellig karakter med i projektet. Foto: Casper Vagner Christensen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kolding

Mænd nægter ulovlig import af hundehvalpe fra Polen og vil ikke udtale sig: 70 købere skal afgive forklaring

Annonce