Annonce
Kolding

Rekordmange kunstnere åbner dørene til deres værksteder

Åbne atelierdage bliver normalt afholdt i weekenden op til påske, men på grund af covid-19 er det i år blevet udskudt til efteråret. Foto: Kolding Kommune.
Annonce

Kolding: Når åbne atelierdage i weekenden den 26. og 27. september løber af stablen for tredje gang, er der endnu engang mulighed for at komme ind bag kulissen hos kunstnere i Kolding og få et indblik i, hvordan der arbejdes med mange forskellige typer håndværk, når rekordmange kunstnere åbner dørene og inviterer indenfor.

Blandt de 34 kunstnere er skulptør Erik Valter, som har gode erfaringer fra de tidligere år.

- Jeg er med igen, fordi åbne atelierdage før har kastet gode ting af sig. Jeg har både haft besøg af kunstforeninger og menighedsråd, der efterfølgende har bestilt værker hos mig. Så åbne atelierdage har blandt andet resulteret i en stor opgave for en kirke, fortæller Erik Valter.

Erik Valter har også erfaret, at folk ofte kommer tilbage, efter de har besøgt hans værksted ved åbne atelierdage.

- Folk skal jo hjem og tænke lidt og snakke sammen. Hvis det for eksempel er en kunstforening, så taler de lige om det og så henvender de sig igen. Det jeg er allermest glad for, er, at det ikke bare er varm luft, når de siger, at de kommer tilbage. De gør det rent faktisk, fortæller han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce