Annonce
forside

Release party på Løgumkloster Friskole

Var det London - eller var det Løgumkloster?

At dømme efter den sitrende spænding blandt børn og de mange inviterede gæster, ja, så kunne det lige så godt have været den internationale magasinscene vi stod på, men det hele foregik såmænd på Løgumkloster Friskole, som i fredags holdt "release party" på hele tre nye børnemagasiner.

Børnene på skolen havde nemlig brugt uge 7 på at arbejde sammen på tværs af alle aldre - og resultatet var tre imponerende børnemagasiner, med flotte forsider og indhold, der vidner om, at børn i dag følger godt med!

I lillehuset var bladet "Kongebladet" for første gang på gaden og her kunne læsere både få "tips til sejt hår" og lækre opskrifter.

I pigebladet "Girl-talk" som havde mellem- og storeklassens piger som redaktioner og skribenter, stod den på modetips, brevkasse og horoskoper.

I drengebladet "Jyder med Attituder" kunne man læse anmeldelser af rockkoncerter, film og computerspil og se billeder af de fedeste biler.

De tre blade blev akkompagneret af børn, der stolte præsenterede ugens resultater - det hele blev nydt med smagen af pink muffins, chips, grøntsagsstænger og saftevand.

En fantastisk dejlig oplevelse at se store og små børn i et pragtfuldt samarbejde. Og vinterferien? Ja, den springer børnene på friskolen over, i stedet får de lidt flere fridage hen over foråret og en forlænget sommerferie.

http://www.loegumklosterfriskole.dk" target="_blank">www.loegumklosterfriskole.dk

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Esbjerg

Kommune vil anmelde 48 ulovlige vintercampister til politiet: Enlig mor med børn smides på gaden

Kolding

Pas på: Væltet træ på motorvejen

Annonce