Annonce
Kolding

Rema 1000-ansatte får krisehjælp efter røveri

Blot et kvarter efter røveriet mod Rema 1000 på Kløvervej i Kolding blev den 28-årige formodede gerningsmand anholdt. Foto: Henrik Kruse

Det var en yngre deltidsmedarbejder, der onsdag aften blev truet med en attrap-pistol til at udlevere kassebeholdningen i Rema 1000 på Kløvervej i Kolding. Han og de øvrige ansatte har alle modtaget psykologhjælp.

Kolding: Der har allerede været krisehjælp til alle de ansatte, der var til stede i Rema 1000 på Kløvervej i Kolding, da en 28-årig mand onsdag aften begik røveri mod butikken.

Det fortæller butiksindehaver, René Madsen.

- Alle i butikken har nu været i kontakt med en psykolog. Det er en del af vores procedure, som sættes i værk, hvis sådan noget her skulle ske. Heldigvis sker det sjældent, og vi håber på, at det aldrig sker igen, siger han og fortæller, at de ansatte selvfølgelig er rystede.

Særligt gik røveriet ud over en yngre mand, der har været ansat som deltidsmedarbejder i butikken ved siden af sit studie i en længere periode. Det var ham, der sad bag kassen, da den 28-årige mand kom ind og truede sig til at få udleveret kassebeholdningen med en pistol, som senere viste sig at være en vellignende attrap.

- Han er heldigvis ikke kommet til skade, og han har gjort, præcis som han skulle i situationen. Efter omstændighederne har han det godt, siger René Madsen, der kort efter røveriet kontaktede den pågældende medarbejders forældre.

Annonce

Han er heldigvis ikke kommet til skade, og han har gjort, præcis som han skulle i situationen. Efter omstændighederne har han det godt.

René Madsen, indehaver af Rema 1000 på Kløvervej i Kolding

Skal ikke være alene

- Hans far kom herned i butikken, og jeg fik en snak med ham. Jeg skulle især informere om de forskellige tilbud om hjælp, som hans søn nu har mulighed for at modtage, siger René Madsen.

Deltidsmedarbejderen vil blandt andet blive tilbudt al den psykologhjælp, som han har behov for, og han vil ikke skulle være alene i butikken i den kommende tid.

- Jeg tænker, at jeg selv vil være her sammen med ham, når han skal stå for at lukke butikken. Han virker som sagt til at have det okay, men det er også en del af proceduren, at man ikke skal være alene i butikken efter sådan en oplevelse, siger René Madsen.

René Madsen var ikke selv til stede i butikken under røveriet, men ankom kort efter. Da var politiet allerede nået frem.

- Jeg vil gerne rette en stor ros til politiet, der var her lynhurtigt. Men også til vores kunder, som spørger ind til det og viser, at de bakker os op. Det er vi glade for, siger René Madsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce