Annonce
Sønderborg

REMA 1000 får ny købmand i Sønderborg

Søren Eilersen er den nye købmand i REMA 1000 på Nørrekobbel i Sønderborg. Privatfoto
Fra 30. januar overtager Søren Eilersen REMA 1000 på Nørrekobbel.

Sønderborg: Den 30. januar bliver købmandsfaklen i REMA 1000 på Nørrekobbel i Sønderborg givet videre. Det er Søren Eilersen, der skal prøve kræfter med at være købmand i REMA 1000 for første gang.

- Jeg glæder mig også til at prøve livet som selvstændig købmand, hvor jeg kan være med til at udvikle butikken på min måde - det var blandt andet en af de ting, der tiltalte mig meget ved at være en del af REMA 1000, fortæller Søren Eilersen.

Siden 2018 har Søren Eilersen været en del af teamet i REMA 1000 Kruså, hvor han til dagligt har fungeret som souschef. På Nørrekobbel tager han over efter Frank Møller, der siden august 2018 har drevet butikken.

Den kommende købmand bor til dagligt også selv i Sønderborg sammen med kæresten Sabrina Hoffmeister og deres to børn.

Annonce

REMA 1000-kæden

REMA for Reitan Mat, 1000 for varer er en international discountkæde med butikker i Danmark og Norge. Kæden ejes af den norske Reitangruppen.

Butikkerne er drevet efter en franchisemodel med selvstændige købmænd i spidsen for den enkelte butik. Der er 343 REMA 1000-butikker i Danmark.

Været chef før

Foruden de snart to år i REMA 1000-skjorten har Søren Eilersen 16 års erfaring fra andre dele af dagligvarebranchen blandt andet som butikschef i Netto, hvor han siden 2007 uafhængigt af hinanden har stået i spidsen for begge butikker i Sønderborg.

- Det bliver rigtig godt at komme tilbage til Sønderborg igen, hvor jeg kender en del kunder allerede fra min tid som butikschef, siger han.

Samtidig med købmandsskiftet udvides åbningstiden fra februar til 7-21 alle ugens dage.

- Som noget nyt begynder vi at holde åbent fra klokken syv alle ugens dage, da området har meget erhvervsliv samt skoler, og vi derfor gerne vil imødekomme de kunder, der er tidligt på farten. Men uanset hvilket tidspunkt kunderne handler på, så glæder jeg mig til at møde dem med et smil, lyder det fra Søren Eilersen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Hvad bilder ministeriet sig ind?

I 2014 besluttede et flertal i Folketinget, at man ville have 14 års dansk indsats i Afghanistan undersøgt med særlig vægt på det civilt-militære samarbejde. Forsvarsakademiet, Dansk Institut for Internationale Studier samt et konsulentfirma skulle står for opgaven, men nu viser aktindsigter til Berlingske, at man i Forsvarsministeriet langt hen ad vejen ikke var tilfreds med især en række kritiske passager i udkastet til den endelig rapport. 14 kritiske passager er enten blevet fjernet eller ændret, således at slutresultatet tegner et mere rosenrødt billede af den danske indsats i Afghanistan, end det oprindeligt var tiltænkt, inden Forsvarsministeriet kom med forslag til, hvor man skulle have slettelakken frem. Nu bliver der i denne verden helt generelt lavet alt for mange rapporter, men denne havde dog det ædle formål at orientere Folketinget om, hvad der var gået godt og skidt. En rimelig idé, skulle man synes, al den stund, at danske soldater sendes ud i livsfarlige missioner, ligesom det danske samfund bruger milliarder af kroner på disse opgaver. Men Forsvarsministeriet syntes åbenbart ikke, at det var nødvendigt for vores folkevalgte eksempelvis at få at vide, at et fælles sekretariat mellem Forsvarsministeriet og Udenrigsministeriet ikke fungerede. Ej heller skulle det frem, at velkendte indretninger som offentlige udbud, der på vores breddegrader er med til at forhindre korruption, faktisk gjorde det modsatte i Afghanistan. Folketinget er altså blevet forholdt væsentliger oplysninger, og det er en skandale, også selv om ministeriet meddeler, at man jo bare kom med forslag til, hvad der skulle ændres eller slettes. Den har man hørt før, og den bliver ikke mere sand af at blive gentaget. Denne sag vidner om, at Forsvarsministeriet og nogle ansatte der har haft mere travlt med at pleje eget ry og karrierer end at oplyse Folketinget sandfærdigt om, hvad der er foregået i Afghanistan. Det er ikke bare uhæderligt, det er at sætte sig over landets øverste parlamentariske forsamling.

Kolding

Vej spærret: Store mængder regn giver problemer i Kolding

Annonce