Annonce
Sønderborg

REMA 1000 får ny købmand i Sønderborg

Søren Eilersen er den nye købmand i REMA 1000 på Nørrekobbel i Sønderborg. Privatfoto
Fra 30. januar overtager Søren Eilersen REMA 1000 på Nørrekobbel.
Annonce

Sønderborg: Den 30. januar bliver købmandsfaklen i REMA 1000 på Nørrekobbel i Sønderborg givet videre. Det er Søren Eilersen, der skal prøve kræfter med at være købmand i REMA 1000 for første gang.

- Jeg glæder mig også til at prøve livet som selvstændig købmand, hvor jeg kan være med til at udvikle butikken på min måde - det var blandt andet en af de ting, der tiltalte mig meget ved at være en del af REMA 1000, fortæller Søren Eilersen.

Siden 2018 har Søren Eilersen været en del af teamet i REMA 1000 Kruså, hvor han til dagligt har fungeret som souschef. På Nørrekobbel tager han over efter Frank Møller, der siden august 2018 har drevet butikken.

Den kommende købmand bor til dagligt også selv i Sønderborg sammen med kæresten Sabrina Hoffmeister og deres to børn.

REMA 1000-kæden

REMA for Reitan Mat, 1000 for varer er en international discountkæde med butikker i Danmark og Norge. Kæden ejes af den norske Reitangruppen.

Butikkerne er drevet efter en franchisemodel med selvstændige købmænd i spidsen for den enkelte butik. Der er 343 REMA 1000-butikker i Danmark.

Annonce

Været chef før

Foruden de snart to år i REMA 1000-skjorten har Søren Eilersen 16 års erfaring fra andre dele af dagligvarebranchen blandt andet som butikschef i Netto, hvor han siden 2007 uafhængigt af hinanden har stået i spidsen for begge butikker i Sønderborg.

- Det bliver rigtig godt at komme tilbage til Sønderborg igen, hvor jeg kender en del kunder allerede fra min tid som butikschef, siger han.

Samtidig med købmandsskiftet udvides åbningstiden fra februar til 7-21 alle ugens dage.

- Som noget nyt begynder vi at holde åbent fra klokken syv alle ugens dage, da området har meget erhvervsliv samt skoler, og vi derfor gerne vil imødekomme de kunder, der er tidligt på farten. Men uanset hvilket tidspunkt kunderne handler på, så glæder jeg mig til at møde dem med et smil, lyder det fra Søren Eilersen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Kvalitet i stedet for tom reklame

Trekantområdet

Fra himmel til helvede i Nørreskoven: Pølse-grillen stod kold og forladt

Annonce