Annoncørbetalt indhold

Ren luft i hjemmet er godt for helbredet

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

For en sundere hverdag er det vigtigt at sørge for at luften er ren indenfor. Der kan være mange små partikler i luften, som er svære at se med det blotte øje. Du bruger mange timer hjemme, hvor du både sover og spiser. Derfor kan det være en god idé at finde ud af om dit indeklima er godt nok, for at du kan holde dig sund. Læs videre og find ud af, hvad ren luft i hjemmet kan gøre for dig.

Vi danskere elsker at hygge indendørs, når vejret er gråt eller koldt udenfor. Til disse dage er det at sidde tilbagelænet i sofaen med et tæppe over sig, en god film og en kæmpe skål slik, noget af det bedste vi ved. Vejret i Danmark giver plads til rigtig meget indendørs hygge. Derudover bruger vi flere timer i soveværelset om natten, når vi sover. Alt dette betyder, at vi bruger flere timer om dagen indendørs, og det er helt almindeligt. Men vidste du, at luften i dit hjem godt kan have betydning for dit helbred? Det kan være svært at forestille sig, når der typisk ikke er nogle visuelle tegn på dårlig luft i hjemmet.

Annonce


Her er der tale om små urene partikler i luften, der kan irritere dine luftveje. Det kan eksempelvis være fugt. Hvis der er fugt i luften, kan det senere også føre til, at der dannes svamp i dit hjem. Og svamp kan også sagtens udgive små partikler i luften. Det kan du undgå med en affugter til dit hjem. En affugter kan du have stående, hvor du vil, og du kan sagtens have flere for endnu mere ren luft i hjemmet. Du kan med fordel have en affugter i de rum, du og familien opholder sig mest som eksempelvis stuen og soveværelset. Med en affugter i hjemmet forebygger du fremtidige problemer for familiens sundhed.


Beslag til dine træprojekter 

Det kan være du overvejer at få lavet et skur i haven med god plads til både dine haveredskaber og et tørt sted for hele familiens cykler. Et skur kan være kompakt eller rummeligt afhængig af, hvad du har brug for. Større skure er specielt godt til at beskytte cykler mod vind og vand, så de ikke ruster og hurtigt bliver ødelagte. Derudover kan et skur bruges til opbevaring af alverdens ting, såsom haveredskaber eller måske en kummefryser, så du kan spare en masse penge på fødevarer. Du kan med fordel også sætte hylder op for mere opbevaringsplads.

Du kan sagtens bygge et skur selv, men det kræver at du ved, hvordan du laver et godt fundament for skelettet. Ved brug af beslag sørger du for, at dit skur står solidt, selv under en storm.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.