Annonce
Sydjylland

Rengøringsfirma med store ambitioner indtager Rømø

Det bliver typiske Rømø-sommerhuse som dette, All In One for fremtiden skal rengøre. Arkivfoto: H.C. Gabelgaard
All In One fra Nordals åbner kontor i Skærbæk.

NORDALS/SKÆRBÆK: Ejeren svinger ikke selv kosten, men han får til gengæld flere og flere ansatte, der er gode til det.

Mikkel Louis Pedersen grundlagde i december 2018 rengøringsfirmaet All In One, der som navnet mere end antyder tilbyder totale serviceløsninger, i september 2019 fik firmaet egne lokaler, i oktober åbnede han en butik med salg af rengøringsmidler, som også kan købes på nettet. Og nu er han så draget mod vest og åbner i slutningen af måneden et kontor i Skærbæk, formentlig i Storegade.

- Vi har lavet aftaler med Novasol og Dancenter på Rømø, ligesom vi har fået rengøringsjobbet hos et større tysk firma, der arbejder med vindmøller i Havneby, og vores afdelingsleder skal have ansat 30. Vi har haft et godt samarbejde med jobcentret i Sønderborg Kommune for at skaffe ufaglært arbejdskraft, som vi så selv lærer op, og vi håber også at få et godt samarbejde med Tønder Kommune og Esbjerg Kommune, fortæller Mikkel Louis Pedersen og fortsætter:

- Vi har 17 ansatte på Nordals, hvor vi ud over sommerhuse har en masse kunder - både hos private og hos erhverv, hvor vi blandt andre har Hotel Nørherredhus. Vi yder alle former for service og har underleverandører, blandt andre vinduespudsere, en gulvlægger, tømrere og murere, så vi har mange ben at stå på. Ingen opgave er for lille til os. Så hvis fru Jensen skal have hjælp til at købe ind, så får hun det.

Mikkel Louis Pedersen, der blandt andet har arbejdet syv år i Norge som selvstændig vognmand, har store ambitioner med All In One:

– På tegnebrættet er en afdeling på Sjælland. Og på længere sigt vil vi også gerne have en afdeling nede i Tyskland.

Foreløbig gælder det dog det nye kontor i Skærbæk, hvor en afdelingsleder og en kontorassistent skal styre rengøringen i et landets mest attraktive sommerhusområder.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Lisbeths corona-syge mand ligger bevidstløs i respirator: Pas på jer selv - og ikke mindst pas på andre

Leder

Kamp mod corona berettiger meget, men: Der er også en grænse

Regeringer verden over krænker fundamentale frihedsrettigheder for at bekæmpe corona. Værst i lande med udemokratiske regimer, men også Danmark kan være med. Det er en farlig udvikling. Krisen er så enorm, at vi selv i åbne demokratier må acceptere, at nogle af vores frihedsrettigheder sættes på pause. Det kan være retten til at måtte forsamle sig og bevæge sig frit. Det afgørende er ikke at gå for langt. Det har mange gjort. I Kina var og er det ikke sundt at kritisere diktaturets indsats mod corona. I Cambodia er 17 anholdt for at sprede "falske nyheder". I Tyrkiet er 19 anholdt for blandt andet at skrive, at corona var mere udbredt, end myndighederne sagde. I Ungarn er premierminister Viktor Orbán nu reelt diktator, efter at parlamentet har bemyndiget ham til på ubestemt tid at kunne regere per dekret, altså uden politisk flertal. Samtidig vedtog parlamentet en lov, som giver op til fem års fængsel for at offentliggøre "falske informationer". Så vidt er vi ikke i Danmark, men Mette Frederiksens regering er to gange blevet stoppet i forsøget på at gå for langt. I sit udkast til den første hastelov foreslog regeringen at bemyndige sundhedsministeren til at lade myndigheder trænge ind i private hjem uden dommerkendelse, hvis der var mistanke om smitte. I udspillet til den anden hastelov, som blev vedtaget sent tirsdag aften, ville regeringen give Styrelsen for Patientsikkerhed adgang til borgernes dankorttransaktioner for at spore potentielt coronasmittede – også uden dommerkendelse. Også dét blev heldigvis stoppet. I begge tilfælde demonstrerede Socialdemokratiet, hvad det har gjort siden sin valgsejr: Man er tilhænger af en meget stærk stat, som gerne må gribe dybt ind i borgernes private liv, hvis det tjener, hvad partiet opfatter som fællesskabets bedste. Men det sætter Grundloven faktisk grænser for, og det er godt, at nogle partier i Folketinget stadig har den som ledestjerne. Coronakrisen berettiger mange indgreb, men der er også en grænse.

Danmark

Live: FN-klimatopmøde udskudt på grund af coronavirus

Danmark

Lyt med: Har EU spillet fallit under corona-krisen? Nej, EU ender som sejrherre, siger ekspert

Annonce