Annonce
Erhverv

Reolbutikken har fundet sin nye hyldeplads: Standind flytter fra Tarm til Skjern

Heidi Frederiksen driver Standind sammen med gemalen Kim Stensgaard, og den 1. april åbner de butikken i Skjern i det tidligere Sahl Cykler. Foto: Johan Gadegaard.
Alle standlejere har sagt ja til at følge med, når Standind flytter til Skjern og ind i den tidligere cykelhandel.
Annonce

SKJERN-TARM: Genbrugsjægere har hidtil haft en jagtmark ved siden af Løvbjerg i Tarm, hvor reolbutikken Standind har haft til huse i det tidligere BabyVest. Men nu glimter genbrugsguldet på den anden side af åen. 1. april flytter butikken nemlig til Skjern og ind i det tidligere Sahl Cykler og Legetøj på Østergade.

- Vi var i lejede lokaler i Tarm og var på udkig efter noget, vi kunne købe. Så kom Jens Sahl forbi og sagde, at han måske havde en butik, vi kunne købe, fortæller Heidi Frederiksen, ejer af Standind.

Lokalerne var blevet ledige, da Jens Sahls efterfølger Uffe Mikkelsen flyttede butikken længere ned ad gaden. Den gamle cykel- og legetøjsbutik passede fint til formålet, og der er stort set det samme antal kvadratmeter som i butikken i Tarm. Handlen gik i orden, og alle standlejere har sagt ja til at flytte med til Skjern.

Annonce

Central beliggenhed

Lige nu er Standind som alt andet lukket ned, men Heidi Frederiksen håber meget, at der bliver åbnet til 1. marts. Så kan der lige blive 14 dage i butikken i Tarm, inden flytningen til Skjern skal finde sted, før den nye butik åbner. 1. april falder i øvrigt på skærtorsdag.

Heidi Mikkelsen har gode forventninger til flytningen til Skjern.

- Beliggenheden på den nye butik er meget central, og det er nemmere at gå ind i Skjern, end at man skal køre ud til Løvbjerg i Tarm. Desuden er der i forvejen mange genbrugsbutikker i Skjern, fortæller Heidi Frederiksen.


Beliggenheden på den nye butik er meget central, og det er nemmere at gå ind i Skjern, end at man skal køre ud til Løvbjerg i Tarm. Desuden er der i forvejen mange genbrugsbutikker i Skjern.

Heidi Frederiksen, ejer af Standind


Butikken tilbyder en populær løsning på at komme af med det, som folk har fået i overskud. I stedet for at skulle rundt på markeder, kan de leje en reol eller noget gulvplads og sætte deres ting ind, hvorefter folk så kan gå rundt i butikken og vælge det, de vil købe. De afregner så med butikken, som tager sin provision. I modsætning til loppemarkeder, kan man ikke handle om prisen, så Heidi Frederiksen vejleder kunderne til hvilken pris, de kan sætte.

Den nye butik i Skjern får samme åbningstider som i Tarm, hvilket vil sige fra 10 til 17 på hverdage og 10 til 16 i weekenden.

Randi og Jens Sahl flyttede ind i butikken på Østergade i 1984, og i over 30 år var der legetøjs- og cykelforretning der. Forretningen blev solgt, og butikken blev senere flyttet til det tidligere Kiwi på Østergade. Siden har familien Sahl stået med bygningen, og Nu er den solgt til Standind. Foto: Johan Gadegaard.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark For abonnenter

Flemming har rekorden for covid-patienter: 167 dage på intensiv

Sydjylland For abonnenter

93-årige Bent fik med besvær første corona-vaccination: Nu føler han sig tvunget til at skyde sidste stik til hjørne

Esbjerg

Direktør og bestyrelsesformand skal stå skoleret: Sydvestjyske Museer beder kommunen om hjælp efter millionunderskud på populært museum

Annonce