Annonce
Erhverv

Reparation af mobiler og tablets: Fonedeal åbner afdeling i Grindsted

Fredag den 8. november åbner Lasse Levring Christensen en afdeling af Fonedeal i Borgergade 23 i Grindsted. Her ses Lasse foran sin butik i Skjern. Privatfoto
Siden 2017 har Lasse Levring Christensen repareret og solgt telefoner og tablets i butikken Fonedeal i Skjern. Nu åbner han en afdeling i Grindsted.

Grindsted: Nu varer det ikke længe, før butikken FoneFix i Jernbanegade i Grindsted får konkurrence.

Det sker helt præcist fredag den 8. november, hvor Lasse Levring Christensen åbner en afdeling af Fonedeal i Grindsted.

Fonedeal reparerer og sælger telefoner, tablets, computere og tilbehør.

- Vi fokuserer mest på de brugte varer, da vi går meget op i at være miljøvenlige og genbruger derfor mest muligt. Og vi reparerer alle telefoner - både iPhone og android-telefoner. De mest almindelige reparationer er skiftning af skærme og batterier, men vi laver alle typer reparationer, fortæller Lasse Levring Christensen, som siden august 2017 har drevet en Fonedeal i hjembyen Skjern.

Hos Fonedeal sælges dog også nye telefoner, computere og tablets.

Annonce

Fonedeal

Fonedeal, som sælger og reparerer telefoner, computere og tablets, åbner i Borgergade 23 i Grindsted fredag den 8. november.

Det er Lasse Levring Christensen, der sammen med to partnere, står bag butikken i Grindsted.

Siden august 2017 har Lasse Levring Christensen drevet en Fonedeal i Skjern.

Borgergade 23

Den nye butik åbner i lokalerne i Borgergade 23, hvor fotograf og grafiker Berit Hviid tidligere havde til huse med butikken Foto/Grafisk.

At valget faldt på netop Grindsted er der ifølge Lasse Levring Christensen flere grunde til.

- Min kæreste Louise, som jeg bor sammen med nu, boede tidligere i Billund, så jeg kender Billund og Grindsted rigtig godt. Desuden minder Grindsted og Skjern meget om hinanden. Det er nogenlunde samme størrelse by og de er begge gode handelsbyer, mener Lasse Levring Christensen.

Har ansat én

Fonedeal i Grindsted åbner sfredag den 8. november klokken 10. Åbningstiderne er dog ikke helt på plads endnu.

Han håber og forventer, at Grindsted vil tage godt imod den nye butik.

- Vi har et godt ry i Skjern, og det vil jeg også gerne have, at vi får i Grindsted, siger Lasse Levring Christensen.

Hans helt store drøm med Fonedeal er, at det skal blive en landsdækkende kæde, og måske er Grindsted første skridt i den retning.

- I forbindelse med åbningen vil der i den første uge være super gode tilbud på både reparationer, tilbehør og telefoner. På selve åbningsdagen vil der være lidt godt til ganen og lidt at skylle efter med, siger Lasse Levring Christensen.

Her åbner en ny afdeling af Fonedeal den 8. november. Foto: Jan Kronvold
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Drop skattemur for virksomheder

Skatteminister Morten Bødskov (S) pønser på at indføre en skat på, at virksomhedsejere overdrager aktierne i deres selskaber til en erhvervsdrivende fond - ofte i stedet for et traditionelt generationsskifte. Og det kan med det samme slås fast, at det er en ualmindelig dårlig idé. I Danmark har vi en mangeårig tradition for netop at drive selskaber i disse fondskonstruktioner, hvor aktierne fra ejerens holdingselskab skattefrit overdrages til en nystiftet erhvervsdrivende fond, og selskaber som Danfoss, A.P. Møller-Mærsk, Novo Nordisk, Lundbeck, Carlsberg og Grundfos drives netop efter denne model. Det er aldeles uvist, hvad der foregår i skatteministeriet, for forslaget er en del af udspil, der netop skulle lokke flere virksomhedsejere til at overdrage deres livsværk til erhvervsdrivende fonde, og det skorter heller ikke på eksperter, der slår fast, at vedtages Bødskovs forslag, bliver der ikke oprettet flere af den slags ejerkonstruktioner. Til Børsen siger indehaveren af Linak Bent Jensen, at han i en tid har overvejet at overdrage sine aktier til netop en erhvervsdrivende fond, men vedtages dette forslag, sker det helt sikkert ikke. De erhvervsdrivende fonde har vist sig anvendelige i Danmark, hvor mange selskaber konkurrerer globalt. Drives virksomheden gennem en erhvervsdrivende fond, sikrer man sig eksempelvis mod at blive købt af kapitalfonde og andre kortsigtede interesser. Man kan også sikre, at hovedsæder og dermed arbejdspladser bliver i Danmark, og det har mange virksomhedsejere interesser i. Så store, at de donerer hele eller dele af deres familieformuer uden at få en krone for det. Således har eksempelvis stifteren af Blue Water Shipping i Esbjerg, Kurt Skov, for ikke så lang tid siden givet 75 procent af aktierne i sit livsværk til en erhvervsdrivende fond, hvilket sikrer, at virksomhedens hovedsæde skal ligge i Esbjerg samt at virksomheden ikke kan blive opkøbt. Vi må håbe, at et erhvervsvenligt flertal i Folketinget får retvist skatteministeren.

112

Mand straffet for at kaste med sin hund

Annonce