Annonce
Erhverv

Reparation af mobiler og tablets: Fonedeal åbner afdeling i Grindsted

Fredag den 8. november åbner Lasse Levring Christensen en afdeling af Fonedeal i Borgergade 23 i Grindsted. Her ses Lasse foran sin butik i Skjern. Privatfoto
Siden 2017 har Lasse Levring Christensen repareret og solgt telefoner og tablets i butikken Fonedeal i Skjern. Nu åbner han en afdeling i Grindsted.

Grindsted: Nu varer det ikke længe, før butikken FoneFix i Jernbanegade i Grindsted får konkurrence.

Det sker helt præcist fredag den 8. november, hvor Lasse Levring Christensen åbner en afdeling af Fonedeal i Grindsted.

Fonedeal reparerer og sælger telefoner, tablets, computere og tilbehør.

- Vi fokuserer mest på de brugte varer, da vi går meget op i at være miljøvenlige og genbruger derfor mest muligt. Og vi reparerer alle telefoner - både iPhone og android-telefoner. De mest almindelige reparationer er skiftning af skærme og batterier, men vi laver alle typer reparationer, fortæller Lasse Levring Christensen, som siden august 2017 har drevet en Fonedeal i hjembyen Skjern.

Hos Fonedeal sælges dog også nye telefoner, computere og tablets.

Annonce

Fonedeal

Fonedeal, som sælger og reparerer telefoner, computere og tablets, åbner i Borgergade 23 i Grindsted fredag den 8. november.

Det er Lasse Levring Christensen, der sammen med to partnere, står bag butikken i Grindsted.

Siden august 2017 har Lasse Levring Christensen drevet en Fonedeal i Skjern.

Borgergade 23

Den nye butik åbner i lokalerne i Borgergade 23, hvor fotograf og grafiker Berit Hviid tidligere havde til huse med butikken Foto/Grafisk.

At valget faldt på netop Grindsted er der ifølge Lasse Levring Christensen flere grunde til.

- Min kæreste Louise, som jeg bor sammen med nu, boede tidligere i Billund, så jeg kender Billund og Grindsted rigtig godt. Desuden minder Grindsted og Skjern meget om hinanden. Det er nogenlunde samme størrelse by og de er begge gode handelsbyer, mener Lasse Levring Christensen.

Har ansat én

Fonedeal i Grindsted åbner sfredag den 8. november klokken 10. Åbningstiderne er dog ikke helt på plads endnu.

Han håber og forventer, at Grindsted vil tage godt imod den nye butik.

- Vi har et godt ry i Skjern, og det vil jeg også gerne have, at vi får i Grindsted, siger Lasse Levring Christensen.

Hans helt store drøm med Fonedeal er, at det skal blive en landsdækkende kæde, og måske er Grindsted første skridt i den retning.

- I forbindelse med åbningen vil der i den første uge være super gode tilbud på både reparationer, tilbehør og telefoner. På selve åbningsdagen vil der være lidt godt til ganen og lidt at skylle efter med, siger Lasse Levring Christensen.

Her åbner en ny afdeling af Fonedeal den 8. november. Foto: Jan Kronvold
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Esbjerg

Esbjerg står sammen: Stor donation af beskyttelsesudstyr til Sydvestjysk Sygehus

Leder For abonnenter

Åbne kirker var tåbelig ide

Bevares. Vi kan nok alle trænge til et trøstende ord i denne krisetid med udsigt til både sygdom og økonomisk nedtur. Her er det kristne budskab om tro, håb og kærlighed så relevant som nogensinde. Men vi behøver ikke at være fysisk sammen om den oplevelse. Den moderne teknologi byder på rigelig mulighed for at forrette gudstjenester på utraditionel, men sikker vis. Derfor må man undre sig over, at Kirkeministeriet i første omgang besluttede at åbne kirkerne til påske. Naturligvis er påsken en af kirkeårets største helligdage. Men enestående forhold kræver også enestående løsninger. Den nuværende epidemi er absolut en af de undtagelser, der berettiger til for en gangs skyld at aflyse den fysiske kirkegang – selv i påsken. Statsminister Mette Frederiksen har stillet danskerne i udsigt, at vores samfund langsomt kan åbne op igen efter påsken. Betingelsen er, at smittekurven fortsætter med at flade ud. Det sker imidlertid kun, hvis vi viser agtpågivenhed og undgår letsindig adfærd. I praksis vil det formentlig i de fleste kirker være muligt at gennemføre en påskegudstjeneste med god afstand mellem deltagerne. Ikke desto mindre er netop en gudstjeneste netop et eksempel på, at flere mennesker unødigt forsamles. Derfor er det godt, at beslutningen nu er trukket tilbage. Blandt andre sognepræst Dennis Voss Stensgaard fra Vester Nebel havde på forhånd afviset at holde gudstjeneste. I hans tilfælde kunne det ske med god samvittighed. Han er sygemeldt, fordi han formentlig selv er smittet med coronavirus. Ikke desto mindre gav han i utvetydige vendinger udtryk for sin frustration over kirkeministeriets udmeldinger. I hans øjne var det blandt andet en hån mod de unge, der netop på grund af den aktuelle epidemi har fået udskudt deres konfirmationer til august og september. Koldings borgmester, Jørn Pedersen var enig og opfordrede andre præster til at følge Dennis Voss Stensgaards eksempel. Lykkeligvis bredte den sunde fornuft sig til sidst også til ministeriet.

Danmark

Liveblog: Tyskland har nu 1000 corona-dødsfald

Annonce