Annonce
Billund

Replik til Konservative: Det handler alene om vilje

Peter Fredensborg og Stephanie Storbank er ikke enige med Konservative i, at ansøgningen fra Det Flyvende Teater var landet i en forkert kasse.
Peter Fredensborg og Stephanie Storbank er ikke enige med Konservative i, at ansøgningen fra Det Flyvende Teater var landet i en forkert kasse.

Læserbrev: De Konservative giver i et svar til os til kende, at de er for kultur. Også kultur for børn. Det var vi slet ikke i tvivl om, og derfor var det heller ikke det, vi spurgte om i vores oprindelige læserbrev. De Konservative har hidtil ikke tøvet med at støtte kulturlivet i Billund Kommune. Derfor forstod vi ikke deres modvilje mod at støtte det pågældende teaterprojekt, og vi spurgte forgæves, om det skal ses som udtryk for en generel modstand hos dem mod en mere klassisk del af kulturlivet som for eksempel teaterforestillinger.

Det må vi nu gå ud fra. Særligt fordi der trækkes et ægte bureaukratisk argument af stalden, når det hævdes, at ansøgningen skulle være rettet mod en forkert pulje. Forvaltningen vurderede det ellers anderledes. Og i Venstre er vi meget enige i, at projektet faktisk passer rigtig godt til økonomiudvalgets eventpulje, fordi der her er tale om et større strategisk event, der går på tværs af flere udvalg og som både kan skabe identitet indadtil og fokus udadtil på Billund Kommune som et idérigt og godt sted at bo. Større events som det pågældende teaterprojekt vil netop heller ikke på samme måde kunne rummes inden for arrangementspuljen under unge- og kulturudvalget, fordi denne pulje på ingen måde har samme volumen som eventpuljen og heller ikke har samme formålsbeskrivelse.

Alt i alt må vi konkludere, at der ikke var noget til hinder for politisk at kunne give støtte til det pågældende teater-projekt fra økonomiudvalgets eventpulje, hvis bare viljen til og engagementet for den slags kulturoplevelser havde været til stede.

AnnonceDer trækkes et ægte bureaukratisk argument af stalden, når det hævdes, at ansøgningen skulle være rettet mod en forkert pulje. Forvaltningen vurderede det ellers anderledes.

Annonce
Navne For abonnenter

Lokalredaktøren anbefaler: Disse inspirerende mennesker bør du læse om

Danmark

Søndagens coronatal: 893 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Sønderjylland For abonnenter

Mor tog drastisk beslutning for at passe på sin stille søn: - Jeg  kommer til at skulle kæmpe for ham resten af skolegangen

Tønder For abonnenter

Michelle og Bo flyttede til Tønder for at få mere ro efter en turbulent tid med deres alvorligt syge datter: - Det er det bedste, vi har gjort længe

Vejen

Ungt nybyggerpar: Rødding har det hele

Varde For abonnenter

Oswald er den manglende brik: Han giver ro, tryghed og snevejr

Sydjylland For abonnenter

Speciallærer sagde stop: Elever kastede med knive, borede blyant i Lises hånd og rev hårtotter ud af hendes hovedbund

Danmark

Her er de nyeste corona-tal søndag: 497 nye smittetilfælde

Billund

23-årige Mathias har optimeret sine vaner og soverutiner: - Jeg kan mere som selvstændig, når jeg har det godt

Esbjerg For abonnenter

Nyt specialteam på sygehuset: Den mest smertefulde sygdom behandles i Esbjerg

Navne

Den sorte skønhed fangede Heidi og Jørgen

Varde For abonnenter

Alba blev født to dage efter Nadia mistede sin mor

Esbjerg For abonnenter

Efter et liv med tandpasta på væggene og dybe depressioner skulle Kristina vente fire måneder på hjælp: - Når jeg endelig har besluttet mig, så vil man også bare gerne have hjælpen

Haderslev

Kræn laver musik med udspring i sin diagnose: Det er som terapi for mig

Annonce