Annonce
Læserbrev

Replik til Preben Friis-Hauge. Guld og grønne skove

Læserbrev: Det er muligt, at Tom Arnt og Henrik V. Kastrupsen har lovet guld og grønne skove, men det er i så fald på egne vegne, eller når de kritikløst har stemt sammen med Venstre i byrådet.

Lokallisten har altid udtrykt bekymring for kommunens økonomi og fordelingen af kommunens investeringer.

Lokallisten har på basis af en opgørelse fra Varde Kommune lagt en fordeling af anlægsudgifter -totalt og per borger - på Lokallistens Facebookside.

Jeg formoder, at de hundredvis af millioner, du henviser til, er Lokallistens kritik af en for dyr forvaltning. Det er forbedret de seneste to år, uden der tilsyneladende er sket en forringelse i administrationen, hvorfor det bør være en bunden opgave igen ved de kommende budgetforhandlinger. Besparelserne var næppe sket uden Lokallistens indblanding.

Den rettidighed for så vidt de nævnte 10,4 millioner kroner opstod først, efter man offentligt havde bekendtgjort skolebyggeriet. Et skolebyggeri, som Lokallisten hele tiden har ment er overflødigt og frås med kommunens sparsomme midler.

Lokallisten er stadig fortaler for en anstændig kernevelfærd i hele kommunen og en fordeling af anlægsudgifter på lige vilkår. Det er ikke ekstra forbrug, men alene et spørgsmål om prioritering og en nedprioritering af mursten.

Fra 2011-2018 er der brugt 231,3 millioner kroner mindre på velfærd og alene i 2018 24,3 millioner. Det er muligvis det, du henviser til, når du nævner Lokallistens guld og grønne skove.

Niels Jørgen Nielsen. Arkivfoto: Morten Nielsen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kolding For abonnenter

Svømmehalsdirektør er dybt frustreret over lange udsigter til genåbning: Op mod 200 kunder har skrevet til Slotssøbadet

Vejen

Købmand fik sur smiley og en bøde

Annonce