Annonce
Læserbrev

Repurposed drugs en ny mulighed for kræftpatienter i Danmark

Annonce

Læserbrev: Repurposed drugs betyder genanvendt medicin. Medicin, der er på markedet opfundet til andet formål, men har vist ved forsøg at have antikræft effekt.

Desværre har de fleste onkologer eller praktiserende læger ikke fundet ud af dets eksistens, men kalder det alternativ behandling uden at undersøge det og hælder det ned af brættet, selv om de ikke har yderligere selv at tilbyde kræftpatienter andet end at få den sidste tid til at gå bedst muligt.

Hvis man læser den engelske forfatter Jane McLellands bog How to starve cancer, så er teorien bag Repurposed drugs, at man forsøger at lukke alle de muligheder, som kræftceller lever af, så de til sidst dør. Hun lever på 14 år. Med den metode fik man styr på HIV virus, der førte AIDS med sig og var den sikre død. Så derfor går vi foran i kampen for, at man tager repurposed drugs alvorligt, for hvor tit ser vi ikke patienter, der er erklæret kræftfri et halvt år efter blive erklæret terminal, fordi kræften er vendt tilbage.

Vi arbejder sammen med Care Oncology Clinic i London, hvor man har indsamlet patientcases, og det har vist sig, at folk med stadie 4 (højeste stadie) syge kræftpatienter får deres levetid forlænget betydeligt, så vi arbejder på, at det bliver en mulig standardbehandling.

COC protokollen består af fire almindelige lægemidler, der alle har antikræft effekt og lave risiko for bivirkninger:

Metformin (middel mod sukkersyge), Statin (middel mod forhøjet blodtryk), Mebendazol (middel mod børneorm) og Doxycyklin (antibiotika).

De hæmmer centrale faktorer, der er fælles for de fleste kræfttyper, og som hæmmer kræft i at vokse og sprede sig. Det har endda vist sig at brugt sammen med kemoterapi, bliver denne mere effektiv.

Vi står med en konventionel behandling som kan udbygges med flere andre midler, der kan være med til at lukke endnu en mulighed for at kræften kan spredes. Det er så vigtigt at komme i gang så tidligt som muligt, kræften venter ikke på, at vi får tid og jo den bedste løsning er operation og radikalt fjerne kræften, det støtter vi op om, men dernæst håber vi, at repurposed drugs vil indgå som en mulighed i behandlingen af kræft i Danmark, og at danske patienter ikke skal over London for at få en recept på oven nævnte medicintyper, men frit kan få det udskrevet hos den praktiserende læge.

Vi er ved at samle forsøgsmateriale til en database, så man både patient og læge kan få adgang.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kolding

Skoler og institutioner skal fortsat holde lukket i Kolding: Borgmester kritisk over for sen udmelding

Trekantområdet

Politikere er ikke i særlig kategori: Middelfarts 46-årige borgmester lod sig covid-19-vaccinere på samme tid som plejehjemsbeboere

EfB For abonnenter

Kommentar: Derfor kan topkampene koste EfB oprykningen

Annonce