Annonce
Haderslev

Rerup: Bliver Veilskov den næste?

Annonce

Læserbrev: Da Peter Karm blev ansat som kommunaldirektør, lovede jeg mig selv at stoppe med at nævne navnene på ikke chefer på ansatte i de sociale medier – uanset hvad – og han har ikke skuffet mine forventninger.

Imidlertid er der situationer, hvor det kribler i mig for at gøre det igen, når ansatte udsætter borgere for en adfærd, som ud fra almindelig målestok ville medføre, at den ansatte fik en påtale eller en advarsel fra arbejdsgiver – en advarsel som i gentagelsestilfælde ville få ansættelsesmæssige konsekvenser.

Senest tænker jeg på, at socialrådgivernes tillidsrepræsentant i Jobcentret har svinet en borger til helt uden konsekvens.

Direktør Veilskov brugte virkelig den kommunaldirektør-løse tid til at gå ind og tage magt, og hun var ikke bleg for at fortælle direkte, dokumenterede usande historier om bl.a. mig. Udv.formand Marie Skødt er desværre så naiv, at alt hvad direktøren siger - for hende er sandheden. Da direktøren og den lokale formand for dansk soc.rådg. – Anne Jørgensen - (og ovennævnte tillidsrepræsentant for soc.rådg. ) – de har kommunikeret meget sammen – gik sammen for at tryne borgerne til fordel for de ansatte, så var Marie Skødt der som et søm, og sammen skrev de et brev om mig til 3.000 af kommunens ansatte med navns nævnelse, uden at det gav anledning til bemærkninger – og borgmesteren skrev selvfølgelig under på, at jeg var årsag til alle problemer på Jobcentret, hvilket ingen ved deres fulde 5 heldigvis troede på.

Haderslev Kommune er den eneste kommune, hvor Dansk Soc.rådg.forenings formand er blevet taget højtidligt.

Enhedslisten og JyskeVestkysten tog afstand fra indholdet i dette brev, uden at det gav anledning til en beklagelse endsige en undskyldning.

2 dage efter at brevet blev sendt ud, havde den nye kom.dir. fået foranstaltet, at der skulle lave en konsulentundersøgelse af Jobcentret. Undersøgelse har foreløbig resulteret i at Rune Larsson er blevet fjernet som direktør fra Jobcentret, hvilket jeg havde arbejdet på siden 2014, og jeg håber, at Veilskov bliver den næste.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Trekantområdet

4. klasse-elever og lærere sendt hjem fra Kirstinebjergskolen - en smittet elev sendte klassen hjem

Annonce